O casă a ars ca o torță, în toiul nopții

O casă a ars ca o torță, în toiul nopții
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un incendiu violent, izbucnit la o gospodărie din Braniștea, i-a pus pe jar pe localnici și pe pompieri la primele ore ale dimineții de miercuri, 15 mai. Era puțin după orele 3,00 când la 112 a fost semnalat focul ce cuprinsese o casă din sat, vecinii speriați că flăcările se vor extinde la casele din apropiere cerând ajutorul pompierilor.

Două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au fost  trimmise urgent la fața locului, de la Galați, pompierii luptând mai bine de patru ore să stingă vâlvătaia care cuprinsese imobilul în intregime. Din nefericire, pagubele sunt foarte mari, practic toată agoniseala fiind făcută scrum de ceea ce pompierii aveau să numească o neglijență a proprietarilor care plecaseră de acasă după ce făcuseră focul și lăsaseră jarul nestins.

”A ars casa pe o suprafață de 300 de metri pătrați, din care anexe cu mobilier si aparatură de uz casnic, două camere de locuit cu electrocasnice și podul casei din grinzi de lemn, pe o suprafață de circa 60 de metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul depozitat lângă materialele combustibile din gospodărie. Proprietarii au lipsit de acasă o vreme, ceea ce a făcut ca incendiul sa ardă mocnit”, a transmis cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Citit 1785 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.