Incendii la Băleni şi Barcea, cu intervenţii ale echipelor ISU din judeţ (VIDEO)
Foto: ISU Galaţi

Incendii la Băleni şi Barcea, cu intervenţii ale echipelor ISU din judeţ (VIDEO)
Salvatori intervenind la incendiul din comuna Barcea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Specialiştii gălăţeni în intervenţii în situaţii de urgenţă din judeţul Galaţi au avut de lucru în acest weekend, intervenind în două situaţii periculoase. Astfel, în comuna Băleni, a izbucnit un incendiu la o autoutilitară, în urma apelului la 112 deplasându-se la faţa locului o autospecială de la Punctul de Lucru Tg. Bujor şi echipajul SVSU Băleni. Potrivit salvatorilor, cauza probabilă a focului a fost un scurtcircuit la compartimentul motor, care a distrus maşina în proporție de 100%.

Într-o altă situaţie cu potenţial periculos, la ora 15,25, ISU Galaţi a fost alertat prin Dispeceratul 112, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o gospodărie în comuna Barcea. Potrivit informaţiilor transmise de ISU Galaţi, aici au s-au deplasat două autospeciale de la Garda de Intervenție Ivești, cu echipele aferente.

Cauza probabilă a focului, în acest caz, este, potrivit specialiştilor, un scurtcircuit la un conductor electric din dreptul geamului încăperii afectate, care a distrus 40 mp ai locuinței şi 50 mp din podul gospodăriei. 

Media

Citit 921 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2024 14:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro