Și-a găsit sfârșitul pe o insuliță formată pe Siret

Și-a găsit sfârșitul pe o insuliță formată pe Siret
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

De o descoperire macabră au avut parte doi pescari din județul Vrancea, în timp ce pescuiau pe Siret, în dreptul comunei gălățene Nicorești. Oamenii au văzut atârnând trupul unui bărbat care se spânzurase pe o insuliță a Siretului. Aceștia au sunat imediat la poliție și au solicitat intervenția oamenilor legii. Pentru că tragedia s-a petrecut în dreptul comunei gălățene, pompierii din județul vecin au solicitat, la rândul lor, ajutorul colegilor de la Tecuci. Astfel două echipaje de pompieri de la detașamentul de pompieri Tecuci au sosit la fața locului și au reușit să coboare cadavrul bărbatului. Se pare că acesta avea aproximativ 47 de ani și era îmbrăcat în costum de pescar. Cum accesul pe insulița respectivă era unul destul de dificil, se presupune că victima și-a ales cu precizie zona și a plecat la pescuit pregătit să își pună capăt zilelor. La fața locului au sosit și polițiștii, care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului. Vom reveni cu amănunte.                              

 

Citit 5166 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2024 21:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro