Două tiruri s-au ciocnit pe DN 25
Foto: GDSG

Două tiruri s-au ciocnit pe DN 25
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un nou accident de circulație s-a petrecut pe DN 25, la intrarea în Piscu, după tragedia care s-a soldat, sâmbătă, cu moartea unei femei și rănirea gravă a alteia. Luni dimineață, două TIR-uri care se deplasau în aceeași direcție, unul în spatele celuilalt, s-au ciocnit pe DN 25, în curba de la periferia localității, din cauză că șoferul vehiculului din spate nu ar fi păstrat distanța.

În momentul în care cel din față a încetinit în curbă, șoferul TIR-ului din spate ar fi tras stânga de volan și ar fi intrat pe contrasens, unde ar fi acroșat ușor un autoturism. În urma impactului s-au produs scurgeri de ulei hidraulic pe șosea.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, unul de pompieri de la Pechea și altul de la Primăria din Piscu, alături de angajați de la Drumuri Naționale, care au asigurat măsurile PSI pentru a înlătura și preveni efectele scurgerii de ulei pe carosabil. Intervenția a îngreunat traficul pe DN 25, dar, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Citit 2710 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 00:10

2 comentarii

  • postat de Giovany
    Luni, 27 Mai 2024 14:22
    5.2.209.***
    @Gigel, as este, merg in comvoi unul dupa celalat nici nu-i poti depasi!
    0
    6
  • postat de Gigel
    Luni, 27 Mai 2024 11:07
    5.13.171.***
    Daca merg lipiti unul de celalalt de zici ca le e frica sa nu se piarda. Nici sa-i depasesti nu poti ca mai nimeresti cate 3-4 in sir si apropiati intre ei, prin tarile cu apa calda e reglementata distante dintre ei. Si amendata nerespectarea.
    0
    22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro