Tramvaiul Copiilor circulă pe traseul 39

Tramvaiul Copiilor circulă pe traseul 39
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Personaje de desene animate, surprize dulci și multă distracție într-un decor special creat, care îi va introduce pe cei mici pe un tărâm al copilăriei

Totul, într-o plimbare cu Tramvaiul Copiilor, care va pleca pe 31 mai 2024, la ora 13,00, de la capătul de linie din Micro 19 și va circula până la ora 15,00, pe ruta traseului 39, având capăt de linie Comat si retur. Tramvaiul Copiilor va circula pe traseul 39 până pe 5 iunie, pentru a-i bucura pe copii, dar și pentru a le reaminti adulților de copilărie.

Invitația vine din partea companiei Transurb, care, în colaborare cu Damen Galați, asociația Dodoroni și cu sprijinul Primăriei Galați, a pregătit acest eveniment, la care garantează distracția și voia bună. Tramvaiul va fi decorat de elevii a două clase de la Școala Gimnazială Nr. 17 Galați. Misiunea lor se va desfășura pe 31 mai 2024, de la 11,30, în incinta depoului de tramvaie.

Citit 3304 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 08:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro