Ucrainean, șofer de TIR cu atestat fals

Ucrainean, șofer de TIR cu atestat fals
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Încă un cetățean ucrainean a încercat să își găsească o slujbă fără a îndeplini condițiile legale de circulație pe drumurile europene

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, și-a procurat un certificat de competență pentru a conduce vehicule de transport marfă, numai că la controlul de frontieră din România neregula a ieșit la iveală. S-a întâmplat la PTF Galați-Rutier, punct prin care șoferul a încercat să treacă. Verificările au scos la iveală faptul că certificatul de competență, deși prezenta însemnele statului ucrainean, nu era unul veritabil.

”Conducătorul automarfarului a prezentat, pe lângă documentele de identitate și un certificat de competență profesională pentru transportul internațional de mărfuri, cu însemnele autorităţilor din Ucraina, care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia. Colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals” a specificat cms. Sorin Ene, purtătorul de cuvânt al STPF Galați.

Ucraineanul s-a ales cu dosar penal pentru uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 1590 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2024 17:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro