500 de lei, flori și diplome, pentru 50 de ani de căsnicie

500 de lei, flori și diplome, pentru 50 de ani de căsnicie
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Nu mai puțin de 148 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, la Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați. Mirii de aur au primit certificate de loialitate, flori și vouchere în valoare de 500 de lei.

După festivitatea de premiere, sărbătoriții s-au putut bucura de un spectacol, în cadrul evenimentului care a avut loc la Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard".

Reamintim că periodic au loc astfel de evenimente de premiere a celor mai longevive căsătorii. Numai anul acesta, până la această dată, au fost premiate 419 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Premierea cuplurilor care au aniversat jumătate de veac de viaţă împreună se face în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 151 din 2006, modificată în 2009. Familiile trebuie să depună la Registratura Primăriei municipiului Galaţi un dosar cu următoarele documente: cerere, acte de identitate - în copie şi certificat de căsătorie - în copie.

Citit 2592 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2024 03:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro