O lună de restricţii de circulaţie

O lună de restricţii de circulaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Reabilitarea trotuarelor, a carosabilului şi amenajarea câtorva zeci de locuri de parcare costă 1,6 milioane de lei cu TVA, sumă provenită din creditul de 61 de milioane de lei contractat anul acesta de Primăria municipiului Galaţi *

Circulaţia vehiculelor pe strada Oltului este restricţionată până la finele acestei luni pentru executarea unor lucrări de reparaţii la carosabil şi amenajarea unor parcări. După cum am aflat de la viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, valoarea totală a investiţiilor de care va beneficia strada Oltului – reabilitarea trotuarelor, asfaltarea carosabilului şi amenajarea de parcări laterale – se ridică la 1.668.069 de lei cu TVA. Banii provin din creditul în valoare de 61 de milioane de lei pe care Primăria Galaţi l-a contractat în acest an de la BRD. Lucrarea de pe Oltului este executată de firma Vega.

Începând de ieri şi până luni, 10 octombrie, strada Oltului este închisă pe tronsonul cuprins între Drumul de Centură şi Penny Market. Ieri, la prânz, utilajele şi muncitorii societăţii Vega lucrau de zor în zona supermarketului. Singurul care are de suferit este traseul nr.63 de maxitaxi Billa 1 – Cimitirul Israelit, care are în această perioadă următorul itinerariu: strada Oltului - Penny Market - Neacşu - strada Brăilei - strada Oţelarilor - Bila 1 şi retur (strada Oţelarilor - strada Brăilei - sens giratoriu Cimitir Cătuşa - strada Brăilei - Neacşu - Penny Market - strada Oltului).

Săptămâna viitoare, din 11 şi până pe 17 octombrie, strada Oltului va fi închisă pe tronsonul Drum de Centura – Liceul "Dunărea" (Cina), pentru ca din 18 şi până pe 31 octombrie să fie inaccesibilă maşinilor, în totalitate. Vom reveni cu amănunte asupra traseului pe care îl vor avea microbuzele de pe linia 63 în săptămânile următoare.

Citit 919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.