Noul Iveco Daily, la CEFIN Galaţi!

Noul Iveco Daily, la CEFIN Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este extrem de versatil, disponibil în peste 7.000 de configuraţii pentru diverse misiuni comerciale. Versiunile de tonaj sunt până la 7 tone, iar sarcina utilă poate ajunge până la 4,7 tone. Sunt doar câteva din atributele care fac din noul Iveco Daily un adevărat erou pentru profesioniştii din transporturi.

Noul Daily este deja disponibil în reţeaua de dealeri autorizaţi Iveco pentru comenzi în România. Lansarea oficială a avut loc la începutul lunii octombrie, la Timişoara, iar două dintre vehiculele care au făcut parte din flota de lansare de la Torino pot fi admirate şi la Galaţi, la Auto Expo din parcarea Galeriei Real, între 28 şi 30 octombrie, în zona amenajată de CEFIN, cel mai mare dealer al reţelei Iveco.

Iveco Daily îşi datorează renumele celor peste două milioane de unităţi vândute de la lansarea lui, în 1978, iar anul acesta, vine cu o nouă versiune, recent lansată la centrul Fiat Industrial Village din Torino. Noul Daily îşi păstrează atuurile care l-au făcut faimos, dar aduce şi multe îmbunătăţiri, în special motoare mai mari şi mai eficiente, optimizate atât economic, cât şi ecologic.

La capitolul inovaţii, amintim noile motorizări Euro 5 – 3.0l Twin Turbo Diesel de 205 CP, 2.3l de 106, 126 şi 146 CP şi 3.0l Diesel de 146 CP, sistemele Start & Stop şi ESP generaţia 9.

Pe lângă versatilitatea parcă fără limite, designul exterior este îmbunătăţit, iar spaţiul interior al cabinei beneficiază de multe modificări pentru a spori gradul de confort al şoferului – noi materiale, volan şi scaune reglabile, nivel redus de zgomot în timpul funcţionării.

Şi după încheierea Auto Expo din parcarea Galeriei Real, noul Daily rămâne, zilnic, la fel de aproape de gălăţeni. Absolut toate detaliile despre el, dar şi despre celelalte modele Iveco disponibile, pot fi aflate de la reprezentanţa CEFIN din strada Combinatului nr.2, telefon: 0236.492.091, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. (P)

 

Citit 3809 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2011 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.