Serbările Galaţiului - Program prelungit de distracţie

Serbările Galaţiului - Program prelungit de distracţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Connect-R, Crush & Alexandra Ungureanu, Deepside DeeJays, Raluka & DJ LaOra, DJ Sava, Horia Brenciu şi Andra, Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu şi Andreea Ignat, ansamblurile „Doina Covurluiului”, „Radzimichy” şi „Joc” fac spectacol la Galaţi * Trupele de dans „Stance Crew”, „Keep the vibe alive”, „USW”, „Beat Soldiers (Stance II)”, „Street Kings” şi „BboyzOnly” încing atmosfera * Vom avea şi focuri de artificii *

Dragi gălăţeni, săptămâna viitoare începe distracţia: Serbările Galaţiului. Sperăm, de asemenea, că vom avea parte şi de cât mai puţină ţigăneală. Iată, pe scurt, programul celor mai importante evenimente. Important de precizat este că spectacolele în aer liber nu vor mai avea loc pe scena de la Sindicate, ci la intersecţia Falezei Superioare cu Prelungirea Coşbuc şi cu strada Regiment 11 Siret, în dreptul Parcului Viva.

Luni vin meşterii populari

Luni, pe 28 noiembrie, dimineaţă se deschide „Târgul meşterilor populari”, pe Esplanada de la Potcoava de Aur, eveniment care va continua până pe 1 decembrie. Teatrul Muzical va găzdui de la ora 17.00 festivitatea de decernare a Premiilor municipiului Galaţi şi a titlurilor de Cetăţean de Onoare. Seara, ar fi trebuit să se deschidă seria concertelor cu un spectacol în aer liber pe scena de la Parcul Viva, dar între timp, evenimentul a dispărut din programul postat pe site-ul Primăriei.

Marţi - folclor românesc

Marţi, 29 noiembrie, vine „Albă ca Zăpada”, la ora 10,00, la Dramatic. De la 11.00 vă puteţi testa viteza şi condiţia fizică la "Crosul tuturor vârstelor”, pe Faleza Inferioară. Seara, de la ora 18,00, avem parte de de folclor: ansamblul „Doina Covurluiului”, cu solista Dida Agache, apoi ansamblul belarus „Radzimichy” din Minsk, iar la final, Ansamblul naţional academic de dansuri populare „Joc” din Chişinău.

Miercuri - Brenciu, Andra şi artificii

Pe 30 noiembrie, manifestările cu caracter religios sunt concurate de cele laice. De la ora 17,00, ca de obicei, începe Alegoria Sfântului Apostol Andrei, pe traseul  strada Domnească - strada Brăilei - Palatul de Justiţie - Prelungirea Coşbuc - Parcul Viva. Jumătate de oră mai târziu, avem un alt car alegoric însoţit de trăsuri, roleri cu făclii, paiaţe şi frumoasele de la Genys Models, care vor străbate acelaşi traseu, pornind de la Teatrul Dramatic. De la ora 18.00 avem spectacol în aer liber cu Andra şi Horia Brenciu. În deschidere vor cânta două dintre gălăţencele care au concurat la „Vocea României”, Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu, dar şi Andreea Ignat. La ora 23.00 avem focuri de artificii.

Joi - Crush & Alexandra Ungureanu

De Ziua Naţională a României avem din nou spectacol pe scena de la Parcul Viva, de la ora 18,00. Trupele de dans „Stance Crew”, „Keep the vibe alive”, „USW”, „Beat Soldiers (Stance II)”, „Street Kings” şi „BboyzOnly” vor încinge atmosfera pentru ceea ce va urma: Deepside DeeJays, Raluka & DJ LaOra, DJ Sava, Connect-R, Crush & Alexandra Ungureanu.

Sperăm să nu se mai schimbe ceva în programul de distracţie. Oricum, promitem că vă ţinem la curent.

Citit 5192 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 23:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.