Atenţie pe unde conduceţi! - Urmează o săptămână cu capcane pentru şoferi

Atenţie pe unde conduceţi! - Urmează o săptămână cu capcane pentru şoferi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Este bine să ocoliţi, sâmbătă, strada Domnească, iar de luni, Faleza Superioară, Eroilor şi Radu Negru    

Săptămâna viitoare aveţi grijă pe unde circulaţi cu maşinile, căci este posibil să descoperiţi străzi pe care circulaţia rutieră este blocată temporar sau chiar suspendată, din diferite motive. Şi acest lucru, pentru că în afară de lucrările edilitare desfăşurate pe diferite artere de circulaţie – Eroilor sau Faleza Superioară (în zona Navlomar, dar şi între Elice şi Viva), mai sunt şi alte motive pentru care străzile sunt închise traficului rutier: ISPA şi Serbările Galaţiului. De altfel, încă de sâmbătă după prânz este bine să ocoliţi strada Domnească, măcar între Universităţii şi Melchisedec Ştefănescu, deoarece de la Universitate şi până la Catedrală va avea loc o procesiune pentru aducerea raclei cu moaştele Sfântului Spiridon.  

De luni, însă şi cel puţin până de Ziua Naţională a României, Faleza Superioară va fi închisă, datorită evenimentelor prilejuite de Serbările Galaţiului - concerte, spectacole şi „tradiţionalele” chioşcuri ale vânzătorilor ambulanţi, amplasate acolo.      

Şi strada Radu Negru va fi închisă, însă din alte cauze. SC Apă Canal informează că de luni, 28 noiembrie, de la ora 7.30 şi până marţi noapte, strada Radu Negru va fi închisă circulaţiei, pe tronsonul cuprins între strada Miron Costin şi strada Ştiinţei. Motivul constă în realizarea unor lucrări pe proiectul ISPA, la „Reabilitarea staţiei de tratare apă potabilă, a staţiilor de pompare şi a instalaţiilor conexe”. Ca urmare a acestui lucru, circulaţia autovehiculelor va fi deviată pe străzile adiacente. Să nu uităm nici strada Domnească, unde, pe 30 noiembrie, la Catedrala Arhiepiscopală se vor aduna mii de credincioşi pentru a participa la slujba Sf. Andrei, la care se vor afla înalte feţe bisericeşti din ţară şi străinătate, inclusiv Patriarhul României.

Citit 2620 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2011 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.