Gerul nu ne-a lăsat fără alimente şi produse de bază

Gerul nu ne-a lăsat fără alimente şi produse de bază
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Având în vedere atenţionarea de cod galben pentru ninsori, viscol şi polei, valabilă în următoarele zile, şi zvonurile care au făcut pe mulţi să ia cu asalt supermarketurile pentru a-şi face provizii de vreme rea, am făcut un tur al magazinelor din oraş, pentru a vedea ce produse se găsesc pe rafturi şi care lipsesc.

Pe principiul socotelii de acasă care nu se potriveşte cu cea din târg am constatat, fără uimire, ce-i drept, că rafturile marilor magazine gălăţene sunt pline cu toată gama de produse, fie ele pentru iarnă sau nu. Deşi nu am putut obţine un punct de vedere oficial de la niciun supermarket, angajaţii ne-au spus că, într-adevăr, vânzările la apă îmbuteliată şi la produsele de bază sunt în creştere în ultimele zile. Întâmplarea că aceste produse se găsesc în continuare pe rafturi se datorează faptului că magazinele au privit în perspectivă şi şi-au făcut stocuri suplimentare de produse alimentare, după cum ne-a spus, neoficial, reprezentantul unui supermarket gălăţean.

Anvelopele de iarnă, la mare căutare

Nu ne-a interesat doar situaţia alimentelor ci şi cea a produselor specifice acestui anotimp, cum sunt anvelopele de iarnă, lanţurile pentru roţi sau lopeţile pentru deszăpezire. La Praktiker, am aflat că datorită comenzilor mărite pe care le-au făcut tocmai pentru această perioadă, magazinul nu se află în pericolul de a rămâne fără aceste produse pe stoc. Singura problemă se înregistrează la anvelopele de iarnă, produs care, din cauza cererii mărite, nu se mai găseşte pe rafturi.

Citit 2026 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2012 21:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.