Nou născut abandonat în scara unui bloc din Micro 19

Nou născut abandonat în scara unui bloc din Micro 19
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fetiţă născută de doar câteva ore a fost abandonată într-o scară de bloc, sâmbătă dimineaţa. Copilul a fost găsit în scara blocului G 10 din cartierul Micro 19. După ce a auzit ţipetele nou-născutului, unul dintre locatari a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„Un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat să intervină pentru a prelua un nou-născut în vârstă de doar câteva ore, care, după primele cercetări, a fost abandonat în scara unui bloc. Ajuns la locul indicat, personalul medical de pe ambulanţă a consultat copilul şi a constatat că acesta era sănătos, deşi puţin deshidratat”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

După ce a primit primele îngrijiri medicale fetiţa a fost transportată la Spitalul de Pediatrie „Sfântul Ioan”, unde este ţinută sub supraveghere medicală.

Se fac cercetări în acest caz pentru identificarea celei care a dat naştere copilului şi apoi l-a abandonat, a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi

Citit 2554 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2012 12:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.