Avalanşă de luxaţii şi fracturi la Spitalul Judeţean

Avalanşă de luxaţii şi fracturi la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

14 gălăţeni au ajuns doar în această dimineaţă, în intervalul orar 7.30 – 10.30, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu fracturi şi luxaţii la picioare şi mâini, produse de poleiul care s-a creat peste noapte. Majoritatea sunt persoane care se duceau spre serviciu, în momentul în care au alunecat pe stratul de gheaţă care s-a format pe trotuare şi străzi, de apa care ieri se topise. Tuturor pacienţilor le-au fost făcute radiografii, după care membrele afectate le-au fost puse în ghips.

Conform personalului medical din camera de Urgenţe Ortopedie, se aşteaptă ca pe parcursul zilei numărul persoanelor cu luxaţii şi fracturi, care se vor prezenta la Urgenţe să crească la peste 35 de cazuri. Această cifră este dată pe baza cifrelor din perioadele similare ale anilor trecuţi.

Şi în zilele care vor urma se aşteaptă ca această situaţie să se repete, având în vedere că apa rezultată din mormanele de zăpadă de pe străzi va îngheţa în timpul nopţii, când temperatura va coborî sub 0 grade Celsius.

Citit 2405 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 13:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.