Avalanşă de luxaţii şi fracturi la Spitalul Judeţean

Avalanşă de luxaţii şi fracturi la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

14 gălăţeni au ajuns doar în această dimineaţă, în intervalul orar 7.30 – 10.30, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu fracturi şi luxaţii la picioare şi mâini, produse de poleiul care s-a creat peste noapte. Majoritatea sunt persoane care se duceau spre serviciu, în momentul în care au alunecat pe stratul de gheaţă care s-a format pe trotuare şi străzi, de apa care ieri se topise. Tuturor pacienţilor le-au fost făcute radiografii, după care membrele afectate le-au fost puse în ghips.
Conform personalului medical din camera de Urgenţe Ortopedie, se aşteaptă ca pe parcursul zilei numărul persoanelor cu luxaţii şi fracturi, care se vor prezenta la Urgenţe să crească la peste 35 de cazuri. Această cifră este dată pe baza cifrelor din perioadele similare ale anilor trecuţi.
Şi în zilele care vor urma se aşteaptă ca această situaţie să se repete, având în vedere că apa rezultată din mormanele de zăpadă de pe străzi va îngheţa în timpul nopţii, când temperatura va coborî sub 0 grade Celsius.

Citit 2306 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 13:18

5 comentarii

 • postat de Radu
  Duminică, 26 Februarie 2012 15:22
  Juca cazacioc femeia
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 24 Februarie 2012 16:09
  Stimati concitadini! Haideti sa intelegem tehnica moderna. O poza din asta se poate lua de la o camera de supraveghere a unui magazin, a unei firme, a unei scoli, etc. Hai sa nu aruncam cu pietre fara sa gandim putintel. 100% sunt sigur ca nu a stat un fotograf sa se roage sa alunece cineva pe gheata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gicutzu
  Vineri, 24 Februarie 2012 15:05
  iti dai seama cat a asteptat fotograful respectiv, sa pice unul in ,,plasa"! :)) .oricum vad ca e de pe alt site, dupa cum scrie in coltul din dreapta jos!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dimineata pe racoare!
  Vineri, 24 Februarie 2012 15:02
  gheata s-a format pt ca azi-noapte a plouat un pic si din cauza particulelor din ceata!! nu ca apa din zapada topita a inghetat! zapada s-a topit si in zilele trecute, iar apoi noaptea a fost inghet, dar tot nu s-a format polei! azi dimineata a fost polei, dupa cum am observat si eu cand am facut cunostiinta cu treptele din fata blocului, din fericire fara urmari grave! :))
  0
  0
  Raportează
 • postat de un nene
  Vineri, 24 Februarie 2012 13:36
  da asta facea poze in loc sa o ajute pe femeie sa nu cada? doamne c fotograf sadic:))))))
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.