Mandatul de arestare în lipsă al lui Boldea atacat cu recurs

Mandatul de arestare în lipsă al lui Boldea atacat cu recurs
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În aşteptarea lui Mihail Boldea, procesul prin care a atacat mandatului de arestare  primit în lipsă, se desfăşoară absolut normal. Un singur lucru nu se ştie la acest moment, dacă Boldea îşi va respecta cuvântul şi va fi prezent la judecarea recursului său, care încă nu a fost programat.

Purtătorul de cuvânt al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, magistratul Georgeta Barbălată, ne-a declarat că recursul a fost declarat de avocatul  lui Boldea încă de la pronunţarea deciziei de arestare în lipsă a deputatului, că au fost depuse şi înscrisuri în acest sens, doar că dosarul nu a ajuns încă la completul de cinci judecători. Acesta este motivul pentru care nu se ştie când va fi judecată calea de atac împotriva mandatului de arestare a deputatului.

Reamintim că în cursul zilei de astăzi, când se presupune că ar trebui să ajungă în România şi Boldea, magistraţii Înaltei Curţi judecă un alt recurs pe cel al "lotului Boldea", şase arestaţi şi doi liberi, despre care se presupune că au făcut parte din grupul organizat învinuit de spălare de bani, de falsuri şi înşelăciuni cu imobile ,terenuri şi un contract de management pe care ar fi trebuit să ia un milion de euro.

 

Citit 1105 ori Ultima modificare Luni, 26 Martie 2012 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.