Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Trupa „Compact”, alături de artişti locali va concerta, duminică, de Florii, pe Faleza Superioară a Dunării, în restaurantului Pescarul. Potrivit directorului Teatrului Muzical, Teodor Niţă, programul de distracţie la "Festivalul Scrumbiei" începe la 7:00 dimineaţa, cu un concurs de pescuit.

La 10:30 este programat un cros pe traseul Grădina Botanică - Elice, iar de la 12:00 la 15:00 pe Faleza Inferioară, în Foişor Amfiteatru, avem program artistic cu Teatrul „Gulliver”, Fanfara „Danubian Brass Band” şi Ansamblul folcloric „Doina Covurluiului”. Tot de la 12:00, la Biserica „Precista” vor fi împărţite credincioşilor 200 de porţii de ciorbă de peşte, servită tradiţional, în castronaşe şi cu linguri de lemn. Seara se va încheia cu spectacolul în aer liber prezentat de Puiu Adrian Stanciu.

Joi seara, aleşii au votat includerea acţiunilor cultural–artistice dedicate „Festivalul Scrumbiei” în programul manifestărilor Teatrului Muzical pe anul 2012, şi au alocat pentru acest eveniment ajuns la a XI-a ediţie suma de 45.000 de lei de la bugetul local.

Citit 3695 ori Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2012 23:02

5 comentarii

 • postat de Daneil Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 15:33 Link la comentariu
  0
  0

  nu mi se pare nimic interesant in tot programul ar putea sa vina si ei cu alte propuneri ceva nou in afara de teatru concerte si concurs de pescuit activitati in mare pentru oameni in varsta si mai putin pentru tineret

  Raportează
 • postat de Mioara Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 11:31 Link la comentariu
  0
  0

  Haideti ca sinteti circotasi...cum altii au festivalul berii, cel medieval...noi de ce nu am avea ceva specific?!Valsul"Valurile Dunarii" si un omagiu adus scrumbiei,de ce nu ne-ar reprezenta orasul in care traim?,sa avem si noi brandul nostru.Trebuie sa incepem noi sa facem ceva ptr casa noastra-orasul nostru,macar sa plantam o floare in gradinita blocului,sa nu mai aruncam gunoaie oriunde;chiar credeti ca primaria are toata vina?Politicienii?Am fost singuri in cabina de vot.

  Raportează
 • postat de dinu Vineri, 06 Aprilie 2012 10:45 Link la comentariu
  0
  0

  Multa hahaiala ,fum,tipete,muzica de doi lei la maxim,incheiate cu multa mizerie in zgomotul sirenelor Politiei si a Ambulantei, cu ceva arestari si internari,spre bucuria marilor beneficiari ,organizatorii , a trupelor si artistilor locali de aceiasi indoielnica valoare,prezentati ca mari vadete doar pentru onorariile pretinse si obtinute

  Raportează
 • postat de Pt. @doru Vineri, 06 Aprilie 2012 10:21 Link la comentariu
  0
  0

  Just ! Iar isi fac campanie electorala hotii astia pe banii prostilor ! Ia sa vedeti ce o sa-l mai pupe-n bass pe ciuma-cenco prezentatorul "spectacolului" !!!

  Raportează
 • postat de doru Vineri, 06 Aprilie 2012 07:48 Link la comentariu
  0
  0

  Din festivalul scrumbiei bine combinat cu cel al smecheriei va iesi,ca intodeauna, Marele festival al prostimii

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.