Senatorul Marius Necula, în vizită la DIICOT Galaţi
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Senatorul Marius Necula, în vizită la DIICOT Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Senatorul Marius Necula a ajuns vineri la ora 10:00 la sediul DIICOT. După aproximativ o oră, acesta a ieşit din sediul instituţiei spunând că a făcut o adresă către procurorul şef al DIICOT pentru a fi audiat în dosarul Boldea.

"În urma declaraţiilor aberante făcute de către inculpatul Mihail Boldea am vrut să clarific situaţia. Am declarat procurorului de caz că nu cunosc nimic în legătură cu acest subiect şi că nu am nici o legătură cu faptele săvârşite de Mihail Boldea. El trebuie să răspundă pt tot ce a făcut", a declarat Necula la ieşirea de la DIICOT Galaţi.

Amintim că Boldea a susţinut în faţa în faţa judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, atunci când s-a judecat recursul la arestarea sa, că ar fi fost ajutat de Necula să obţină nişte documente de la Arhivele Naţionale, iar acesta i-ar fi cerut 15.000 de euro pentru acele documente.

După ce Boldea a făcut aceste afirmaţii, reporterii "Vieţii libere" l-au contactat pe Marius Necula, care a respins categoric afirmaţiile fostului coleg de partid. „Este o minciună sfruntată, o invenţie sută la sută. Nici măcar tangenţial nu am discutat vreodată despre aşa ceva. Noi doi am fost adversari încă de la începuturi. Starea de tensiune dintre mine şi el este cunoscută. În octombrie 2010, în Organizaţia Municipală a PDL am propus excluderea lui Boldea, propunerea admisă în unanimitate. De ce propunerea nu a mers mai departe în Biroul Permanent Judeţean daţi-mi voie să mă abţin să comentez”, a spus Marius Necula.

Citit 2779 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2012 11:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.