Nerespectarea regulilor de circulaţie dăunează sănătăţii! Două persoane au ajuns la spital

 Nerespectarea regulilor de circulaţie dăunează sănătăţii! Două persoane au ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-o singură zi, două persoane au ajuns în spital în urma unor accidente petrecute pe străzi din judeţul Galaţi. Cauza: nerespectarea regulilor de circulaţie.

Prima victimă s-a înregistrat la Tecuci, în urma unui eveniment rutier cauzat de neacordarea de prioritate. Cel care a încălcat regula a fost Bogdan M., de 23 de ani, din Bârlad, care în timp ce se deplasa pe str. Victorri din Tecuci la volanul unei maşini nu a cedat trecerea unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, Veronel C., de 39 de ani, din Tecuci, pasager în maşina lovită, a fost transportat la Spitalul Municipal pentru îngrijiri medicale.

De pe Centură, direct la spital

I s-a întâmplat unei gălăţence de 37 de ani, care a subestimat riscurile deplasării pe Drumul de Centură. Victoria G. a fost acroşată de o maşină condusă de Lucica C., de 32 de ani, din Huşi în timp ce traversa strada printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure. Victima a suferit leziuni uşoare, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă. Ambele evenimente sunt cercetate de poliţiştii de la Serviciul Rutier.

Citit 1688 ori Ultima modificare Marți, 10 Aprilie 2012 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.