Vezi ce păţesc bărbaţii care pun mâna unde nu trebuie !

Vezi ce păţesc bărbaţii care pun mâna unde nu trebuie !
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat a fost internat marţi la secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă după ce a fost lovit în cap cu o ladă de fructe de femeia pe care a pipăit-o. „Amândoi muncim în piaţa din Micro 19, la tarabe. Am făcut o glumă şi am atins-o puţin. A luat apoi o paletă de căpşuni şi mi-a dat în cap. Ea e măritată şi are în jur de 20 de ani. Am mai făcut o astfel de glumă acum ceva timp şi m-a lovit şi atunci. Am zis să încerc pentru că eu nu sunt căsătorit. Acum nu îmi mai place de ea şi am depus plângere la poliţie”, a declarat victima, Cristian Puiu.

„Pacientul, în vârstă de 34 de ani, a suferit un traumatism cranian şi este internat în secţia de Neurochirurgie, unde i se acordă îngrijiri medicale”, a declarat Mădălina Ispas, purtătoarea de cuvânt a Spitalului.

Pentru a asculta şi cealaltă parte a poveştii, am căutat-o în piaţă pe Dana, cea care nu a răspuns dovezii de afecţiune a bărbatului. „A fost mai mult decât o pipăire. A exagerat. Nu e prima oară când face asta. Ştie foarte bine că sunt căsătorită. L-am lovit în cap cu o ladă, nu cu o paletă de căpşuni. A venit poliţia la mine, mi-a luat datele şi a spus că voi fi citată. Nicio problemă, am ce să declar!”, a spus tânăra. „Femeia a fost audiată de către poliţişti şi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire”, a declarat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Citit 2300 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2012 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.