Pericol public la 17 ani! Un adolescent a fost arestat pentru trei tâlhării

Pericol public la 17 ani! Un adolescent a fost arestat pentru trei tâlhării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adrian V., un adolescent în vârstă de 17 ani din Galaţi, şi-a început în forţă "cariera" de infractor, devenind, într-un timp foarte scurt, spaima puştilor. Tânărul, depistat zilele trecute de poliţiştii care căutau autorul mai multor tâlhării care i-au avut drept victime pe doi copii de 13 ani, s-a remarcat prin stilul haiducesc prin care obţinea prada.

Anchetatorii din cadrul Poliţiei Municipiului au aflat, în urma plângerilor primite în intervalul aprilie-mai 2012, că agresorul şi-a ameninţat victimele pe care le-a întâlnit pe stradă şi profitând de diferenţa de vârstă şi de forţă fizică, le-a smuls celor doi copii un telefon mobil şi două lănţişoare de aur.

În baza probelor administrate de anchetatori, magistraţii Judecătoriei Galaţi au dispus arestarea preventivă a lui Adrian V. pe o perioadă de 19 zile. Adolescentul este cercetat şi în legătură cu alte fapte care figurează cu autor necunoscut.

Citit 2124 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iunie 2012 15:03

3 comentarii

 • postat de Platitorul de panouri publicitare
  Sâmbătă, 02 Iunie 2012 14:24
  Acum ca inamicu numarul uno al galatiului a fost prins luand telefoane, cate ?, 2 de la copchii cu dare de mana poate ca vigilenta politie galateana va afla si de unde au furat banii ce-i ce poluiaza galatiul cu lozinci mincinoase.
  Votati secerea si steaua, pe Marius si Cium.a cu bidineaua.
  0
  0
  Raportează
 • postat de MARIUS STAN
  Sâmbătă, 02 Iunie 2012 13:19
  DA-L IN GATU MASII SA FACA PARNAIE mai fata brutarului ca acest tanar daca te prinde in actiune iti va trage da ce iti va trageee de nu o sa mai comentam despre politica si altele .serios era vb de un golan care a talharit niste copii sa lasam politica ca nu isi are rostul .sa inteleg ca tu fata marinarului pardon brutarului nu ai copii? pune si fa daca nu ai cu cine ia legatura cu golanul din articol
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fata brutarului turmentat
  Sâmbătă, 02 Iunie 2012 01:53
  Asa au ajuns anchetatorii de Galati, sa ancheteze copii cand hotii calificati candideaza la primarie si nimeni nu-i ancheteaza.
  Domnilor anchetatori, nu vreti sa mai vedeti de unde sunt banii pentru panourile publicitare ale lui Marius ? dar ale omului fara partid ? Pe la vega, pe undeva?
  Nu vreau sa zic ca acel mic huligan ar trebui lasat nepedepsit, insa de la a pedepsi un copil si a lasa excroci ca Florin Paslaru si Marius Necula in libertate e mare diferenta. Cu astfel de exemple ce vreti de la un copil sa inteleaga ? Cum sa nu creada acest copil ca a fura inseamna a fi destept in Romania cand tatasul e seful hotilor cu permisul vizat la timp. Sa bagam copii in puscarie si sa votam sarlatanii in primarie. Mentalitate de Galati, dai un leu si ei un bratz.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.