Trei persoane au fost rănite grav în două accidente

Trei persoane au fost rănite grav în două accidente
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două accidente foarte grave au îngroşat, duminică seară, numărul victimelor evenimentelor rutiere. O tânără de 23 de ani, din Galaţi a fost protagonista unei ciocniri înlanţ, la intrarea în oraş. Femeia, aflată la volanul unui Peugeot cu care venea dinspre Brăila, a intrat în forţă în intesecţia DN2B cu strada de acces către Real şi a lovit în spate un autoturism Mercedes, pe care l-a proiectat într-o Toyota. În urma impactului, o tânără de 16 ani şi un tânăr de 24 de ani, pasageri în Peugeot, au suferit fracturi ale picioarelor, fiind duşi la spital.

Lovită pe zebră

După mai puţin de o oră, un alt eveniment avea să trimită în spital o fetiţă de 14 ani. Copila se afla pe Fleza Superioară puţin după ora 22.00 şi în momentul în care a vrut să traverseze pe marcajul pietonal de la "Pescarul" a fost acroşată de un autoturism Renault, condus de o tânără de 19 ani. În cădere, fata s-a lovit puternic la cap, fiind dusă în stare de comă la spital de un echipaj al SMURD.

"În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate circumstanţele în care s-au produs evenimentele", ne-a declarat Aurelian Ropotan, de la Poliţia Rutieră Galaţi.

Citit 5854 ori Ultima modificare Luni, 04 Iunie 2012 12:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.