„Primăriţa” a fost astupată - Hrubă cu capac
Foto: Foto: Anca Melinte

„Primăriţa” a fost astupată - Hrubă cu capac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Primăriţa”, aşa am botezat-o ironic pe groapa care, de la jumătatea lunii martie, ocupă două locuri în parcarea Primăriei Galaţi. Asfaltul care mai întâi s-a adâncit, apoi a crăpat, a dat la iveală o hrubă care a stârnit interesul specialiştilor de la Muzeul de Istorie. Dacă, până acum, hăul a stat căscat, înconjurat cu câteva garduri, ieri am descoperit cu uimire că fusese acoperit cu un capac metalic pe care au fost urcate gardurile de protecţie. Probabil ca să nu cadă cumva în groapă pretendenţii la fotoliul de primar al urbei.

Citit 1527 ori Ultima modificare Luni, 04 Iunie 2012 16:22

8 comentarii

 • postat de clim alexandru care sta pe strada ghioceilor BRAILA
  Vineri, 08 Iunie 2012 03:55
  hai gata ca va intindeti ciumpalacilor.nu ma provocati sa intru in voi sa fac legea.  caci asa rulez eu,incognito
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Vineri, 08 Iunie 2012 03:53
  bai PC,mars in mortii tai la culcare. FRF=LPF=MAFIA
  0
  0
  Raportează
 • postat de PC
  Vineri, 08 Iunie 2012 03:51
  IC ...ICEPULAMEA postezi ma aici? golanule.
  0
  0
  Raportează
 • postat de copilul lui vanea
  Vineri, 08 Iunie 2012 03:50
  nu mai vreau sa traiesc pa planeta asta de sinistrii. tata ,...las-o pe mama ca nu stie ce vorbeste doar ce a iesit de la azil dupa ce a omorat 3 jurnalisti si un al patrulea in coma alcoolica.nasol
  0
  0
  Raportează
 • postat de maria auzeag
  Vineri, 08 Iunie 2012 03:46
  vanioooo,treci acasa la copii in pastele si cristosii tai de betivan notoriu cu puta mica. ca te faci mereu critaaa si produci sesizari dubioase pe siteuri de profil ale tarii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vanea auzeag
  Vineri, 08 Iunie 2012 03:44
  voi nebunilor,ce ironii aveti in voi! poznasilor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un nene
  Marți, 05 Iunie 2012 09:32
  hmmm acum cum suntem noi romanii mai carcotasi ,la fiecare lucru mai iesit din obisnuit il facem u ou si cu otet ,ma mir totusi cum de nea popa miliardarul si a facut timp sa i mai si puna capac peste ea ,el fiind acum implicat in campania lui stanica
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Marți, 05 Iunie 2012 05:45
  Bine ca ati precizat ca este vorba de garduri de protectie ,mai ,mai sa cred ,dupa culoare ca se pune de o sedinta a conducerii administratiei locale. Oare cum de nu a sarit, in ochi partizanilor USL , utilizarea numai a gardurilor rosii . Sa fie oare pe drojdie alianta contra naturii ? Se pare ca da ,atata timp cat vicele ,fost ,actual si viitor psd-ist ,parea a fi mai bine sustinut ,evident din umbra , de aripa rosie si numeroasa din alianta. Cum o fi cotata ,la bursa pariurilor ,spargerea aliantei si cand , dupa locale ,dupa generale ,la impartirea ciolanului in toamna sau la nominalizarea candidatului la locul spanchiului ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.