Vrăji de dragoste, de Valentine’s Day

Vrăji de dragoste, de Valentine’s Day
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Care fată nu şi-ar dori, mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor, ca relaţia cu partenerul să dureze toată viaţa? Vrăjitoarele şi clarvăzătoarele susţin că în ziua de 14 februarie femeile îşi pot face vrăji de dragoste singure, fără ajutorul magicienelor.

Clarvăzătoarea Mihaela ne-a dezvăluit ce trebuie să facă femeile care îşi doresc să fie iubite şi mai mult de alesul inimii. Tot ce le trebuie este un bănuţ, puţină ceară şi miere de albine, şi câte un „semn”, adică nişte fire de aţă de la el şi de la ea:

„În seara de Valentine’s Day, să ia bănuţul, să lipească pe el firele de aţă cu miere şi apoi să picure ceară peste bănuţ spunând «Aşa cum trage lumea la ban, aşa să tragă el la mine. Cum se lipeşte ceara de mâini şi mierea de gură aşa să se lipească el de mine».

Să pună bănuţul sub patul în care doarme persoana iubită, sau măcar sub preş, la intrarea în casa lui.

Dimineaţă, pe 15, să ia bănuţul, să-l lege cu fir roşu şi înfăşurat bine într-o hârtie să-l arunce pe apă spunând: «Când s-o mai dezlega bănuţul, aşa să se dezlege iubitul meu de mine şi eu de el»”, spune clarvăzătoarea Mihaela.

Cum să-ţi aduci bărbatul acasă?

Clarvăzătoarea are soluţii şi pentru femeile care doresc să elimine amanta din viaţa soţului: „Tot de Valentine’s Day, să facă două figurine din ceară, cârpă sau aluat, să le lege spate în spate, cu aţă neagră, şi să le lase într-un colţ 40 de zile. După acest timp, să le desfacă şi aşeze pe fiecare în colţuri separate, pentru alte 40 de zile, spunând: «Împreună n-o să fiţi, împreună nu trăiţi, copii împreună n-o să aveţi, copii împreună n-o să legănaţi».

După 40 de zile le leagă din nou,  spate în spate, le mai ţine 40 de zile şi apoi le dă drumul pe Dunăre spunând: «Când s-or mai întoarce figurinele, aşa să se întoarcă el la amantă»”, spune clarvăzătoarea Mariela.

Această perioadă, până la Dragobete este foarte încărcată şi pentru vrăjitoare: „Se amestecă apă din trei ape mari (eu am luat din Dunăre, din Dâmboviţa şi din mare), se fac trei coroane mari roşii şi se descântă pentru fetele nemăritate pe ursită. Ţinem ritualurile până la Sânziene. Cei care au întrebări, mă pot găsi pe internet, pe site-ul www.clarvazatoareamariela.com”, ne-a spus clarvăzătoarea.

Citit 7526 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.