Şi-a pierdut portofelul în faţa Jandarmeriei!

Şi-a pierdut portofelul în faţa Jandarmeriei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean a avut parte de una dintre cele mai norocoase zile din viaţa lui după ce şi-a pierdut portmoneul cu acte şi bani. Mai exact, omul, aflat la volanul unei Dacii Logan cu care se deplasa pe strada Traian, lăsase geamul din partea şoferului coborât ca să se răcorească. Portofelul, prins pe plafonieră, nu a fost bine ancorat şi a zburat din autoturism. Obiectul a fost găsit de doi jandarmi care ieşeau din tură. Plt. Ionuţ Paţilea şi plt. Georgian Panait au văzut cum a căzut portofelul din maşină şi l-au luat imediat, inventariindu-i conţinutul în prezenţa unui martor pe care l-au găsit în staţia de autobuz.

"În interiorul portmoneului se aflau următoarele: două cărţi de identitate, una pe numele Iamandi C.I. şi alta pe numele Iamandi L., mai multe bancnote în sumă totală de 1.245 lei, legitimaţii Metro, Selgros, două carduri bancare, un permis de conducere pe numele Ungureanu C.I., un card CNAS, un card Sensi Blue şi un certificat profesional pe numele Iamandi L", explică cpt. Costin Barbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În baza informaţiilor obţinute de pe cărţile de identitate, jandarmii au mers la domiciliul şoferului şi i-au predat portofelul pierdut.

Citit 2076 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2012 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.