Au ieşit la furat de cale ferată la Hanu Conachi

Au ieşit la furat de cale ferată la Hanu Conachi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Trei tineri din Tudor Vladimirescu au aflat asta în urma unei vizite pe care au făcut-o în localitatea vecină, Hanu Conachi. George B., Adrian Z. şi Fănel S. au plecat cu maşina unuia dintre ei cu gândul de a ajunge la gara din Hanu Conachi, de unde vroiau să fure contraşină de la calea ferată. La faţa locului, s-au răzgândit şi s-au întors spre casă, numai că la ieşirea din sat au oprit şi au observat că fuseseră urmăriţi de poliţiştii care îi "supravegheaseră" încă de când au ajuns în zona gării.

"În zona respectivă au fost înregistrate multe furturi de contraşină de la calea ferată şi din această cauză monitorizăm frecvent gara din Hanu Conachi", explică inspectorul Nicuşor Done, din cadrul Biroului Poliţiei Transporturi Galaţi.

Cei trei tineri au fost opriţi de echipajul de poliţie, care le-a verificat şi maşina. Au găsit în habitaclul maşinii o sabie artizanală de 55 cm, precum şi o ţeavă metalică de 75 cm, despre care ocupanţii autoturismului au declarat că le purtau la ei pentru a se apăra când mergeau la fete, la Hanu Conachi. Singurul care s-a ales cu dosar penal pentru port de armă albă a fost proprietarul maşinii.

Citit 1818 ori Ultima modificare Joi, 19 Iulie 2012 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.