Bărbat bătut cu răngile de consăteni

Bărbat bătut cu răngile de consăteni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aristide Felea, un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Măstăcani, a ajuns pe patul de spital cu jumătatea stângă a corpului în ghips, după ce a fost bătut cu răngile şi bâtele. Victima îi acuză de agresiune pe mai mulţi consăteni. Incidentul a avut marţi seara, chiar pe o uliţă din localitate.

„Mă întorceam de acasă către stână pentru a le duce oamenilor de mâncare. La un moment dat, s-au apropiat de mine şase indivizi şi au început să mă lovească. Nu s-au oprit nici măcar atunci când am căzut din picioare. Printre bătăuşi, i-am recunoscut pe fraţii Costel, Maricel, Dinel şi Marin Jalbă. Noi avem un conflict mai vechi, chiar ne judecăm de câţiva ani, tot pentru nişte bătăi. Acum aştept certificatul medico-legal şi am de gând să-i dau în judecată”, ne-a povestit Aristide Felea.

Fracturi la mâini şi la picioare

În urma scandalului de  marţi seara, bărbatul are mai multe fracturi la mâna şi la piciorul stâng, precum şi o rană la cap. „Pacientul a fost internat iniţial în secţia de Neurochirurgie. Pentru că rana de la cap nu este gravă, medicii au stabilit ulterior mutarea la Ortopedie. Deşi starea sa este stabilă, el va mai rămâne internat o perioadă pentru a fi supus la mai multe analize medicale”, a explicat dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţia a deschis deja o anchetă pentru identificarea agresorilor. „În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei, vom încadra juridic fapta”, a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 4088 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.