Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Dragi şoferi, vi se pare că acum se circulă greu în Micro 19. Ei bine, de mâine veţi avea toate motivele să vi se pară şi mai sufocant traficul. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de Primăria municipiului Galaţi, de mâine, miercuri, 19 septembrie, încep lucrările din etapa a doua a modernizării străzii Oţelarilor, care va afecta segmentul cuprins între fostul oficiu poştal şi Biserica "Sf. Ioan Botezătorul".

„Segmentul pe care se va lucra va fi închis circulaţiei şi este cuprins între intersecţia străzii Oţelarilor cu strada Victor Vâlcovici şi pâna la intersecţia cu strada Incubatorului. Ruta alternativa pentru circulaţia în zonă va fi pe strada Victor Vâlcovici şi apoi pe strada Incubatorulu, fie spre bulevardul Dunărea, fie spre strada Oţelarilor, segmentul spre sensul giratoriu”, se arată în comunicatul Primăriei.
Vor fi modificate traseele de microbuze 62, 63 şi 84. Astfel, traseul 62 (tur) va circula în zona afectată de lucrări pe ruta Brăilei - Oţelarilor - Bld.Galaţi - Real, iar la retur pe traseul Real - Bld. Galaţi - Oţelarilor - Brăilei. Traseul 63 (tur) va merge pe zona de lucrări pe Brăilei - Oţelarilor - Sens giratoriu - Cinema Dacia - Victor Vâlcovici (Kaufland) - Parcare Poştă, iar la retur va urma ruta Parcare Poştă - V. Vâlcovici - Sens giratoriu - Oţelarilor - Brăilei. Traseul 84 (tur) va circula în zona amintită pe Brăilei - Oţelarilor - Bld.Galaţi - Real, şi retur: Real - Bld. Galaţi - Oţelarilor - Brăilei.

Ar mai fi de spus că lucrările de pe strada Oţelarilor constau în modernizarea liniilor de tramvai, a părţii carosabile, precum şi a reţelelor de apă, canalizare, gaze şi energie electrică. Costul total este de 47 milioane de lei. Termenul de finalizare este luna august 2013.

Citit 2081 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2012 23:45

3 comentarii

 • postat de Florin Miercuri, 19 Septembrie 2012 12:54 Link la comentariu
  0
  0

  Tudor, tu ai incercat vreodata sa ajungi de la BILLA la trecere bac? Daca pe tine te apuca rasul pe unii dintre noi sa stii ca ne apuca plansul cand cei de la Primarie inchid cate o strada fara sa ofere alternative capabile sa preia traficul din zona. Am mai fost si eu prin alte orase inclusiv Bucuresti dar sa stii si tu ca cei din Moldova nu erau claxonati degeaba ci tocmai din cauza stilului de condus haotic pe care il au.

  Raportează
 • postat de Marian Miercuri, 19 Septembrie 2012 00:01 Link la comentariu
  0
  0

  Si traseele 60, 61, 64, care ajungeau la Billa? Dupa sensul giratoriu vor merge si ele direct spre capat troleibuz? In cazul asta treuie reinfiintata statia care era odata imediat dupa trecerea de pietoni de la hotelul Magnus, care sa inlocuiasca practic statia de la Lupul de Mare. Este prea mare distanta de la fostul Cozamin pana la capat troleibuz.

  Raportează
 • postat de Tudor Marți, 18 Septembrie 2012 20:19 Link la comentariu
  0
  0

  Eu cand va aud sau citesc ca traficul in Galati e infernal sau sufocant ma apuca rasul. Ce e asa infernal ca eu trec zilnic pe strada aia si mereu e goala, masinile trec asa cate una la interval mare. Mai aglomerata e cea de pe langa Kaufland dar si acolo traficul e fluent. Duceti-va in Bucuresti si circulati mai ales dimineata si seara, sa vedeti ce inseamna trafic infernal.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.