Mesaje de felicitare la ediţia 7.000 a Vieţii Libere

Mesaje de felicitare la ediţia 7.000 a Vieţii Libere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Profesionalism, consecvenţă, curaj

Cotidianul „Viaţa liberă” este în peisajul presei scrise din România unul dintre ziarele „de cursă lungă”. 7000 de apariţii înseamnă profesionalism, consecvenţă, curaj şi dorinţa de a fi la prezentul continuu, în slujba gălăţenilor. Atât celor care au pus temelia „Vieţii libere” în toiul evenimentelor din 22 spre 23 decembrie 1989, cât şi celor care continuă astăzi, cu mult curaj, drumul „Vieţii libere”, un gând sincer de cât mai multe împliniri, în sănătate şi pace. „ LA MULŢI ANI !

Doru Dinu Glăvan, preşedintele UZP


 

 "Viaţa liberă este o instituţie a Galaţiului"

Deputatul Victor Paul Dobre, liderul PNL Galaţi: "Salut Viaţa liberă la al 7000-lea număr. Îmi aduc aminte că am avut primul ei număr, apărut în decembrie 1989. Nu mai ştiu sigur dacă am fost la aniversarea de 500 de numere, dar îmi amintesc că am participat la aniversarea celor 1000, şi a fost un prilej de bucurie. Mai mult decât un ziar, Viaţa liberă este o instituţie a Galaţiului. A fost prezent în toţi anii aceştia - de multe ori ne mai supărăm când ne critică pe noi şi ne bucurăm mai mult când îi critică pe alţii - cotidianul Galaţiului, echilibrat, serios şi atent la problemele gălăţenilor, încercând în fapt să reprezinte marea majoritate a cetăţenilor. Ce pot să-mi mai doresc decât să apuc 10.000 de numere, 15.000. Salut pe toţi cei care zi de zi pun la dispoziţia noastră Viaţa liberă.

Victor Paul Dobre, liderul PNL Galaţi


 

 

"Am pentru Viaţa Liberă un real sentiment de respect"

Doruleţ Resmeriţă, liderul PDL Galaţi: "Pentru mine ziarul Viaţa Liberă nu este un simplu ziar, ci un mod de a face presă. De-a lungul anilor, am avut faţă de Viaţa Liberă sentimente diverse. La începutul anilor 90, pe când eram lider al organizaţiei studenţeşti, îl consideram prea de stânga. În prezent, deşi aş avea motive să-l consider prea de dreapta, ceea ce sincer nu m-ar deranja, recunosc ca mă surprinde prin a fi independent. Mai mult, constat cu bucurie, că Viaţa Liberă a devenit o şcoală independentă de presă. Având curiozitatea să caut în arhiva Vieţii Libere, folosind propriul nume drept cuvânt cheie, am avut surpriza să constat că există 200 de articole. Nu contează pentru mine câte sunt pozitive sau negative, pentru că, după 7.000 de numere, am pentru Viaţa Liberă un real sentiment de respect".

 

Doruleţ Resmeriţă, liderul PDL Galaţi


 

"Un reper în piaţa media gălăţeană"

Deputatul Bogdan Ciucă, purtătorul de cuvânt al PC: "Viaţa liberă rămâne un reper în piaţa media gălăţeană şi nu numai. De fiecare dată când e o zi aniversară pentru Viaţa liberă, de momentul Revoluţiei, când primul număr al Vieţii noi devenit Viaţa liberă era tipărit pe o singură foaie, alb-negru, pe care o ceream unii altora ca s-o citim, în magazinul Modern. În fiecare zi citesc Viaţa liberă în format electronic sau tipărit, e un spaţiu de informare de care are nevoie orice cetăţean, fie om politic sau nu. Felicitări şi viaţă lungă!".

Deputatul Bogdan Ciucă, purtătorul de cuvânt al PC


 

 "Fenomenul Viaţa liberă"

Deputatul Dan Nica, preşedinte Organizaţia Judeţeană PSD Galaţi: "Este o performanţă deosebită pentru o publicaţie să se afle în mâinile gălăţenilor, în fiecare dimineaţă, timp de 7000 de dimineţi. Mă bucur, în primul rând, pentru faptul că primul ziar gălăţean apărut după Revoluţie există şi face parte din viaţa judeţului Galaţi. În al doilea rând, este bine că mass-media gălăţeană are un vector de reprezentare la vârf, în ceea ce putem numi „fenomenul” Viaţa liberă! Îmi doresc să vă pot transmite aceleaşi gânduri bune şi cu ocazia următoarelor dumneavoastră aniversări. La mulţi ani! La mai multe apariţii!".

Dan Nica, liderul PSD Galaţi

 

 

 

 

Citit 3728 ori Ultima modificare Duminică, 14 Octombrie 2012 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.