Aţi văzut-o? O minoră a dispărut din Centrul de Primire a Minorilor Traficaţi

Aţi văzut-o? O minoră a dispărut din Centrul de Primire a Minorilor Traficaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O minoră de 15 ani a dispărut fără urmă de aproape o jumătate de an de sub ochii autorităţilor care se străduiau să o protejeze de abuzuri. Simona Florina Păun fusese internată în Centrul de Primire Minori Traficaţi şi Neacompaniaţi Galaţi, iar pe 26 mai 2012 a plecat din instituţie fără să spune unde. Nu a mai revenit şi eforturile celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului de o găsi au rămas fără rezultat. Poliţiştii de la Urmăriri, sesizaţi pentru a pune umărul la rezolvarea problemei, apelează la ajutorul cetăţenilor, mai ales că toate verificările derulate până la acest moment au fost sortite eşecului.

Potrivit semnalmentelor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Simona are 1.65-1.70 m, 60 kg, păr negru, lung, peste nivelul umerilor, purtat de obicei în coadă la spate, ochii căprui, tenul deschis, constituţie atletică. La data dispariţiei, adolescenta purta blugi de culoare albastră, un tricou alb, o bluză de trening neagră şi era încălţată cu o pereche de adidaşi.

Persoanele care au văzut-o sau pot da relaţii sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Citit 1861 ori Ultima modificare Luni, 19 Noiembrie 2012 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.