Armata recrutează voluntari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Apărării Naţionale prin Centrul Militar Judeţean Galaţi a reluat înscrierile pentru soldaţii voluntari în Armata Română. Sunt mai multe condiţii de îndeplinit.

Astfel, solicitanţii trebuie să  fie cetăţeni români,  cu domiciliul stabil în România; să aibă cel puţin liceul sau zece clase. Vârsta să fie cuprinsă între 18 ani, cel mult 26 de ani împliniţi în anul 2009 şi să fie „apţi medical”.

Nu sunt acceptaţi cei condamnaţi sau în curs de urmărire penală şi nici cei care fac parte din organizaţii sau culte interzise de legislaţia română sau din organizaţii incompatibile cu regulile, activităţile şi atribuţiile specifice profesiei militare.

„Este important de ştiut că soldaţii voluntari, pe timpul serviciului militar, au dreptul la soldă lunară, echipament, hrană, asistenţă medicală şi medicamente gratuite, precum şi alte facilităţi, ne-a spus lt. col. Sorin Traian, comandantul CMJ Galaţi. Recrutarea şi depunerea dosarelor se fac la Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Galaţi, în lunile martie şi aprilie 2009”.

Mai multe informaţii pot fi obţinute la tel 0236/497031 sau direct la sediul din strada Cerealelor nr. 2 Galaţi, la Biroul de Informare - Recrutare din cadrul CMJ Galaţi.

Programul este zilnic între orele 8.00-20.00.

Citit 2711 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.