Spărgători de maşini, reţinuţi cu focuri de armă, într-un cartier gălăţean

Spărgători de maşini, reţinuţi cu focuri de armă, într-un cartier gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei indivizi au fost prinşi în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce se chinuiau să fure bunuri dintr-o maşină parcată pe o stradă din Micro 40. Patrula de siguranţă publică a ajuns în zonă în momentul în care cei trei reuşiseră să ridice capota maşinii, motiv pentru care poliţiştii i-au somat să se oprească. Hoţii au încercat să scape cu fuga, printre blocuri, ceea ce i-a determinat pe agenţi să tragă trei focuri de avertisment în plan vertical. Doi dintre tineri, cu vârste de 16 şi, respectiv, 20 de ani au fost astfel reţinuţi şi duşi la secţie pentru a fi cercetaţi pentru tentativă de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea celui de-al treilea suspect.

Citit 1959 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2013 15:35

3 comentarii

 • postat de vivi
  Joi, 14 Martie 2013 08:22
  " Binevoitorilor "care zgarie si vandalizeaza autovehiculele, numai din dorinta de aface rau, nu le cere socoteala nimeni ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de crestin
  Miercuri, 13 Martie 2013 20:23
  Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristi
  Miercuri, 13 Martie 2013 17:02
  Sigur acesti tineri care 'se chinuiau' sa fure din acel auto, nu au apucat sa-si faca specializarea in afara tarii( ITALIA, SPANIA. FRANTA etc.), dar daca vor ajunge la puscarie sigur acolo vor face aceasta specializare, plus multe altele. Fratilor hai sa fim mai atenti cu copii nostri, "cei 7 ani de acasa" nu se pot recupera niciodata.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.