Mihail Boldea a fost pus din nou în libertate de Curtea de Apel Iaşi. Decizia nu este definitivă

Mihail Boldea a fost pus din nou în libertate de Curtea de Apel Iaşi. Decizia nu este definitivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Apel Iaşi a decis pentru a doua oară punerea în libertate a lui Mihail Boldea. Decizia nu este definitivă, motiv pentru care fostul deputat nu va fi eliberat. Legal ar urma ca procurorii de la Crimă Organizată care au instrumentat „dosarul Boldea” să facă recurs la Înalta Curte şi numai decizia instanţei supreme îl poate pune sau nu în libertate pe ex-parlamentarul de Galaţi. Starea de arest a lui Boldea a fost înlocuită de magistraţii ieşeni cu obligarea de a nu părăsi ţara.

Hotărârile Curţii de la Iaşi de eliberare a lui Boldea au început să curgă după ce acesta a fost audiat. Miercuri, nu s-a făcut nicio audiere în acest caz, pentru că mai mulţi inculpaţi au rămas fără apărători sau au avocaţi care nu cunosc dosarul. Procesul s-a amânat pentru 3 iulie, singura discuţie care s-a făcut ieri fiind cea despre arestarea lui Boldea.

Mihail Boldea este acuzat că a constituit un grup organizat împreună cu care a dat un tun imobiliar care a cauzat un prejudiciu de un milion de euro. Întregul scandalul a pornit în martie anul trecut. De atunci, toţi cei care au fost arestaţi au fost rând pe rând eliberaţi, iar cei care încă mai sunt încarceraţi se află după gratii pentru alte fapte.

Citit 2187 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.