Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Criza de vaccin antirabic ar putea fi rezolvată marţi, după ce una dintre firmele importatoare a adus deja în ţară 4.000 de doze de vaccin. „Am transmis joi situaţia către Ministerul Sănătăţii şi am primit un comunicat în care am fost informaţi că vaccinul antirabic există deja în ţară. Tot joi am vorbit şi cu managerul Spitalului de Boli Infecţioase Galaţi, doctorul Miruna Drăgănescu, care m-a asigurat că va trimite comanda pentru vaccinuri în cel mai scurt timp”, a declarat doctorul Valentin Boldea, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi.
Zece gălăţeni muşcaţi de animale sau care au venit în contact cu cadavre de animale aşteaptă în momentul de faţă vaccinul antirabic. Până la sosirea dozelor, ei au primit ser antirabic. În fiecare lună, la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi sunt imunizate cu vaccin antirabic între 100 şi 150 de persoane.

Citit 948 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2013 15:33

1 comentariu

 • postat de alexx Luni, 24 Iunie 2013 08:58 Link la comentariu
  0
  0

  Strasnica tehnica de imbogatire a unei retele: provocam criza, alertam populatia, CUMPARAM LA SUPRAPRET deoarece timpul ne preseaza.
  Niciun pilon al sanatatii nu a intrat in criza de timp pentru fabricarea vaccinului romanesc. Logic: E prea ieftin si nu constituie obiect de tranzactie rentabila pentru afaceristi.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.