Din amânare în amânare. Traficul rămâne sufocat la Potcoava de Aur

Din amânare în amânare. Traficul rămâne sufocat la Potcoava de Aur
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici măcar autorităţile nu ştiu când s-ar putea încheia lucrările de la Potcoava de Aur. Dacă primul termen de finalizare a fost 15 iunie, devenit apoi 30 iunie, iată că vine mijlocul lunii iulie şi Apă Canal tot înlocuieşte conducta de apă de pe Brăilei. Singura veste bună este că săptămâna viitoare ar putea avea loc probele de apă, dar, dacă vor exista probleme, lucrarea va fi luată de la capăt!

Citit 1831 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iulie 2013 17:07

9 comentarii

 • postat de nik
  Miercuri, 17 Iulie 2013 07:28
  dar de ce nu facut probele dupa ce au sudat daca termina mai repede oamenii nu mai aveau de treaba asa ca o lalaie pun pamint cu lingurita apoi copaseaza apoi se roaga sa mai ploua nitel
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stanica Peneleu
  Marți, 16 Iulie 2013 00:38
  Nu mai plangeti moldovenilor ca ati votat masiv USLamul si pe diletantul de Stanica la primarie,asta dupa ce ati votat Durbaca si Nicolae fara numar.Un oras plin de ghertzoi,marlani,cocalari si curve merita mai mult?
  0
  0
  Raportează
 • postat de un idiot care plateste taxe
  Luni, 15 Iulie 2013 18:17
  Hai sa vedem cum se face o lucrare ILEGALA PE BANI PUBLICI:
  - Conform legii 50/91 si 10/95, trebuie obtinut AVIZUL PROIECTANTULUI INITIAL!; (Eu, ca sef de proiect de atunci, habar nu am de un asa demers obligat de lege);
  - Proiectantul este un agatator de pisoare - instalator sanitar; Cumva solicitare de ajutor?
  - Pretul unei lucrari se stabileste in functie de complexitatea interventiei dar si de durata acesteia. Unde credeti ca se vor regasi preturile exorbitante datorate duratei? IN PRETUL APEI PLATIT DE GALATENI!;
  - De ce dureaza asa mult? Pai cine din ?specialistii? de la APA-CANAL in frunte cu tov. ex-supt-inginer Podaru este macar, oarecum in meserie?
  - Cica se face economie. Care o fi aia? Nervii nostri si pretul triplu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Anonim
  Luni, 15 Iulie 2013 17:14
  @kiki
  Intr-un fel ai dreptate, insa poate respectivul nu vrea sa se angajeze ca profesor de limba Romana. Poate lui nu i-a placut Romana dar e foarte bun in IT si vrea sa se angajeze in IT.
  Daca esti slab intr-un domeniu nu inseamna ca esti slab la toate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de oarecare
  Luni, 15 Iulie 2013 15:14
  @kiki: ai o steluta hand-made ca la gradinita sa ti-o pui in piept pentru gramatica ta.
  Care-i rostul tau aici ? sa te iei de gramatica oamenilor care au o parere ?

  Eu nu inteleg ce tot sariti cu gura. Multumiti-va ca se face, daca aparea vreo problema in mijlocul iernii ati fi zis ca de ce nu se fac lucrari preventive vara, sa inlocuiasca des tevile. Vreti si cu p**a-n c*r si cu sufletu-n Rai...
  Nu zic ca nu ar trebui trasi la raspundere fiindca nu au terminat lucrarea la timp si se lungesc in continuare, dar nici chiar ...
  @Marius: va mai fi un strat de asfalt si vor fi la nivel.
  0
  0
  Raportează
 • postat de kiki
  Luni, 15 Iulie 2013 12:14
  Pentru Adi:
  Poate ca acest oras se duce de rapa, dar asta este si din cauza celor ce locuiesc in el. Desi ceri locuri de munca pentru cei cu studii superioare, se pare ca tu nu faci parte din categoria lor (doar daca ai luat Bac-ul la Bolintineanu iar facultatea ai facut-o la Spiru).
  Cate greseli ai facut in ultima fraza? (Deschideti ochii!!! si face-ti ceva stimati alesi ai urbei, altfel veti nenorocii acest oras-port minunat!).
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adi
  Luni, 15 Iulie 2013 11:37
  O debandada totala este in orasul nostru, fiecare face ce vrea fara sa fie tras la raspundere, mafia e la ea acasa in Galati. Alesii urbei chiar nu vad ca orasul se duce in prapastie? Puneti mana si dezvoltati infrastructura mai repede, atrageti investitori, terminati odata cu birocratia asta sufocanta si creati mediul propice pt. investitii, creati locuri de munca si pt cei cu studii superioare, nu numai pt cei necalificati. Deschideti ochii!!! si face-ti ceva stimati alesi ai urbei, altfel veti nenorocii acest oras-port minunat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius
  Luni, 15 Iulie 2013 10:57
  Daca si la Potcoava se face treaba ca pe Otelarilor e clar.Aici au dat drumul la strada, dar nu stiu cum au construit ei strada ca au pozitionat capacele de canalizare exact pe marginea benzilor...Cand trec masini e ca al revelion,doar ca un revelion pe canicula!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stefan Muntean
  Luni, 15 Iulie 2013 10:09
  Nimic nou sub soare in orasul in care primaria face lucrurile fara cap!

  De exemplu, parcul de la "pastila" aveti idee cind va fi gata? Inceput taman cind au iesit copii la joaca (era greu sa il "are" din martie pina in mai, nu? musai trebuia "demolat" in miezul verii) si fara a da semne ca se va face ceva pe acolo in viitorul imediat apropiat.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.