Accident grav la Pechea! Un copil lovit de maşină a fost dus în comă la Bucureşti
Foto: Sursă foto: on-line

Accident grav la Pechea! Un copil lovit de maşină a fost dus în comă la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nefericitul eveniment s-a petrecut pe o stradă din Pechea, un minor de numai patru ani devenind, într-o fracţiune de secundă, victimă a neglijenţei celor mari. Din câte se pare, copilul, aflat singur pe drum, a vrut să traverseze în fugă pe partea cealaltă. Nu a ştiut să se asigure şi a nimerit în faţa unui Volkswagen Golf, condus de un bărbat de 49 de ani, care nu a mai apucat să evite impactul. Caroseria autoturismului, dar şi ciocnirea violentă de asfalt i-au produs copilului leziuni extrem de grave. Medicii de la Ambulanţă s-au străduit să îl menţină în viaţă.

"A fost stabilizat şi apoi transportat la Spitalul de Pediatrie din Galaţi de unde a fost transferat la un spital din  Bucureşti deoarece era în comă, iar starea lui de sănătate era din ce în ce mai gravă", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii de la Circulaţie, în urma primelor constatări, au stabilit că şoferului i-ar fi fost aproape imposibil să evite impactul cu copilul care a ţâşnit chiar în faţa maşinii, la o distanţă foarte mică.

"Pe fondul lipsei de supraveghere copilul în vârstă de patru ani a fost accidentat în timp ce traversa neregulamentar DJ 251. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul", a precizat subinsp. Iulian Matei, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Citit 4931 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2013 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.