UPDATE / Grav accident de circulaţie pe Oţelarilor. Două persoane au fost lovite pe linia de tramvai
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE / Grav accident de circulaţie pe Oţelarilor. Două persoane au fost lovite pe linia de tramvai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 14.00 - Evenimentul s-a produs în dreptul sediului Romtelecom, între două marcaje pietonale situate la circa 60-70 de metri una de cealaltă. Potrivit primelor informaţii, un bărbat de circa 70 de ani însoţit de o fetiţă a vrut să treacă strada prin loc nepermis. Ajunseseră la mijlocul străzii, pe refugiul de la linia de tramvai, iar când au vrut să treacă mai departe au fost loviţi în plin de un autoturism Volkswagen care se angajase pe respectiva bandă de mers. În urma impactului, bătrânul şi copila au fost aruncaţi circa zece metri, puţin lipsind să fie loviţi de o a doua maşină care venea din sens opus.

„Erau pe refugiu şi au vrut să treacă strada, apoi au dat puţin înapoi. Soţia mea, care era la volan, nu a mai apucat să frâneze”, ne-a spus soţul femeii care se afla la volanul Volkswagenului.

Cei doi răniţi au fost transportaţi de echipajele SMURD, fetiţa la Pediatrie, iar bărbatul la Spitalul de Urgenţă. Potrivit surselor medicale, copila are un hematom la cap, dar este în stare relativ bună. Nu acelaşi lucru se poate spune despre bărbatul care o însoţea. Acesta a fost grav rănit, medicii chinuindu-se să-l menţină în viaţă la stabilizare.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie rutieră şi criminalişti care au făcut măsurători pentru a verifica dacă maşina vinovată avea viteză şi în ce măsură impactul putea fi evitat sau măcar diminuat. În cauză se va întocmi un dosar penal, fapta urmând să fie încadrată în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimelor. Pe durata anchetei la faţa locului, circulaţia tramvaielor a fost oprită, călătorii fiind direcţionaţi să se îndrepte către alte mijloace de transport.


Circulaţia tramvaielor pe strada Oţelarilor este în prezent blocată din cauza unui accident rutier produs în dreptul sediului Romtelecom.

Potrivit unor informaţii, un bărbat însoţit de o fetiţă traversau strada neregulamentar şi au fost loviţi de o maşină.

La această oră, poliţiştii efectuează măsurători la faţa locului.

Citit 5360 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2013 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.