Înainte de concertul de Revelion, Michael Bolton face un tur al oraşului

Înainte de concertul de Revelion, Michael Bolton face un tur al oraşului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Este o noapte specială şi mă voi strădui să fac un spectacol pe măsură. Va fi ultimul concert pe care îl voi ţine anul acesta şi, în acelaşi timp, primul spectacol din 2014. Faptul că am foarte mulţi fani în România m-a determinat să aleg Galaţiul pentru a cânta în noaptea dintre ani", a spus Michael Bolton, la conferinţa de presă organizată la puţin timp după ce a ajuns în Galaţi.

Deşi s-a declarat extenuat de drumul lung, solistul a spus că se va simţi ca nou după o noapte de odihnă. "Cel mai bun prieten al unui solist este somnul pentru că doar aşa îşi poate reface vocea. Înainte de concert voi face un tur al oraşului. Deşi am auzit că bucătăria românească este una gustoasă, nu cred că mă voi putea bucura prea mult de ea deoarece sunt vegetarian", a mai spus cântăreţul american. Michael s-a arătat susprins atunci când a aflat că, înainte de 1989, românii îi puteau asculta hiturile doar de la radiourile bulgare.

La finalul întâlnirii, primarul Marius Stan i-a înmânat cântăreţului o diplomă de onoare şi cheia municipiului Galaţi."Sunt onorat că anul acesta îl avem ca oaspete pe Michael Bolton. Din câte ştiu eu, acesta este cel mai important eveniment de acest gen care a avut loc în Galaţi. Pe una dintre melodiile lui Michael m-am îndrăgostit din nou de soţia mea", a glumit Marius Stan.

Michael Bolton va concerta în parcarea mall-ului de pe bulevardul George Coşbuc, începând cu ora 22.30, pentru mai bine de o oră. După spectaculosul foc de artificii care va marca trecerea dintre ani, urmează legendara trupă Smokie, care vă va face să săriţi pe ritmuri de rock pentru mai mult de o oră. 

Pe numele său real Michael Bolotin, Michael Bolton s-a născut pe 26 februarie 1953. Deşi la începutul carierei a abordat genuri muzicale mai dure, cum ar fi hard rock şi heavy metal, cântăreţul este cunoscut în toată lumea, în special pentru baladele sale rock. A fost distins de mai multe ori cu "American Music Awards" şi cu "Gramy Awards". Pagina oficială de internet a solistului este www.michaelbolton.com.

 

Citit 3088 ori Ultima modificare Marți, 31 Decembrie 2013 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.