Sărbătoare dublă pentru familia Podaşcă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bucuria şi liniştea sufletească s-au aşternut deja peste inimile zbuciumate ale familiei Podaşcă din Galaţi. Aşa cum scriam în articolul în care am cerut sprijinul românilor din Italia, mai bine de o săptămână, gălăţeanul Petru Podaşcă, muncitor în construcţii în Roma, a fost pur şi simplu de negăsit.

Capul familiei Podaşcă muncea la Roma, în construcţii, şi de lunea trecută soţia şi copilul lui nu au mai putut lua legătura cu el. Apelurile repetate pe care le-am făcut au fost sprijin moral şi speranţă pentru soţia dlui Podaşcă.

Ieri, 17 aprilie, dna Podaşcă ne-a vizitat la redacţie pentru a ne aduce vestea cea mare: a vorbit la telefon cu soţul ei. Bărbatul a ajuns în spital, din cauza unei probleme de sănătate, şi de aceea a fost în imposibilitatea de a lua legătura cu ea atâta vreme.

Femeia era cât se poate de fericită că soţul trăieşte şi se simte bine. Dna Podaşcă le-a transmis mulţumiri prefectului Claudiu Brînzan şi gălăţenilor care au susţinut-o şi încurajat-o în această perioadă şi redacţiei noastre.

Noi ne bucurăm că povestea s-a terminat cu bine şi le dorim Sărbători fericite!

Citit 816 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.