O nouă INTERCEPTARE de armament în trafic/ Un INTERLOP a fost prins cu o ARMĂ de foc în Piaţă (VIDEO)

O nouă INTERCEPTARE de armament în trafic/ Un INTERLOP a fost prins cu o ARMĂ de foc în Piaţă (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pistolul de calibru 38 mm a fost aruncat la apariţia trupelor speciale ale Poliţiei *Captura vine după cea de săptămâna trecută, când doi brăileni au fost la un pas dea încerca o reglare de conturi cu o armă împrumutată


Flagrantul a avut loc în zona Pieţei Centrale, pe strada Nicolae Alexandrescu, ziua în amiaza-mare. Poliţiştii de la Arme şi luptătorii de la Acţiuni Speciale au descins în zona cu pricina pentru că ştiau că pe acolo e posibil să-şi facă apariţia niscaiva indivizi puşi pe rele, bănuială confirmată odată cu apariţia unui autoturism ai cărui ocupanţi s-au comportat mai mult decât suspect. Un individ aflat pe scaunul din dreapta a sărit din maşină la vedera mascaţilor şi a aruncat sub un autoturism parcat o borsetă neagră, după care a fugit.
"Acesta a fost urmărit şi imobilizat, la scurt timp, de poliţişti. De asemenea, poliţiştii au mai identificat în autoturism încă trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 33 ani, toţi din municipiul Galaţi", a precizat cms.Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Percheziţionarea borsetei recuperată de sub maşină avea să lămurească motivul agitaţiei ocupanţilor maşinii şi să confirme bănuielile poliţiştilor. Poliţiştii au descoperit un pistol cu glonţ de calibru 38 mm şi şapte cartuşe, care-i aparţineau şoferului, un individ de 33 de ani. Verificările au scos la iveală faptul că bărbatul, despre care martorii susţin că ar fi membru al clanului "Ţiganilor", nu figurează ca deţinător legal de armă, motiv pentru care este cercetat penal. Procurorii au decis să-l pună sub control judiciar pe parcursul cercetărilor, neexistând deocamdată elemente concludente care să conducă la ipoteza că suspectul ar fi urmat să folosească arma.

Citeşte şi: Doi BRĂILENI veniţi "în vizită" cu un PISTOL şi muniţie de împrumut au fost prinşi în centrul Galaţiului

 


 

Citit 4139 ori Ultima modificare Joi, 05 Iunie 2014 18:24

2 comentarii

 • postat de pungas
  Vineri, 06 Iunie 2014 17:06
  62.83.246.***
  De cate ori ai iesit tu cu masina din tara si ti-a controlat bagajele la vama?Tu crezi ca daca cineva aduce in tara pistoale sau droguri le trece cu avionul?????Ce naiba...
  0
  2
  Raportează
 • postat de crystal
  Vineri, 06 Iunie 2014 14:24
  95.77.107.***
  cum poti sa introduci arme si droguri in tara cand astia la vama-aeroport te cauta si in fund ?
  Simplu, daca esti un om politic cu greutate ca bocaneanu sa comanzi asasinate si sa aduci arme in tara, ca astia la vama nu iti controleaza diplomatul cu acte "confidentiale". Sau sa fii Ponta sa ai JET-ul tau privat . Ca parlamentar au imunitate nu sunt strict controlati si pot sa introduca in tara arme si droguri si ulterior sa le vanda la retele mafiote.
  3
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.