Duminică, sesiune de AUTOGRAFE cu Uriah Heep/ Fanii sunt aşteptaţi pe Faleză la ora 14.00

Duminică, sesiune de AUTOGRAFE cu Uriah Heep/ Fanii sunt aşteptaţi pe Faleză la ora 14.00
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Membri formaţiei Uriah Heep, care urmează să concerteze duminică seară la Galaţi, vor susţine duminică o conferinţă de presă urmată de o sesiune de autografe pentru fani. Aceştia sunt aşteptaţi începând cu ora 14.00 pe Faleză, la zidul de la Elice.

Iată programul ultimei seri a Festivalului "Rock la Dunăre".

Citit 1653 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 11:56

3 comentarii

 • postat de The Outsider
  Luni, 23 Iunie 2014 09:30
  91.216.52.***
  E greu cu genurile astea culte-n cap, genul rockul, dupa ce toata viata te-ai limitat la suse si vedete de la Romanasii au talent cel mult... Dar macar o doumentare in prealabil, ca-i plin netul acum!... Insa trebuie sa ai si CU CE sa intelegi si discerni informatia, e drept, deci revenim la treaba cu (in)cultura...
  N-am stiut ca se tine sesiunea de interactiune cu publicul, daca anuntau mai din timp... Bine ca macar am avut sansa la concert sa-i vad de-aproape, de la 5-6 m. Asa oameni de calitate nu prea se mai fac in ziua de azi, cu atat mai putin si artisti...
  0
  4
  Raportează
 • postat de galatean
  Duminică, 22 Iunie 2014 16:49
  5.13.166.***
  Ia sa fi fost ceva "salam , vijelii, bursuci si alte minuni......atunci sa fi vazut ingramadeala pe la "falezogaura" ! De tot rasul !
  0
  13
  Raportează
 • postat de Jon Bon Jovi
  Duminică, 22 Iunie 2014 16:37
  5.13.166.***
  Am fost si mi-a fost jena de situatia penibila in care ne-am aflat, atat noi, cei cativa iubitori de muzica buna,ziaristii prezenti, cat si legendarii artisti care s-au straduit, cat au putut ,sa salveze aparentele !!! Din partea presei galatene au fost puse cateva intrebari sterpe, printre care si nelipsita si penibila: "cum vi se par fetitele din Galati/Romania" ?! Membrii trupei m-au impresionat prin modestia, decenta si bunul simt de care au dat dovada ! Nicio fita de vedeta ! S-au comportat absolut normal, au glumit, au ras, au dat autografe si au facut poze cu toti cei care au dorit acest lucru !!! Mare pacat ca n-am stiut sa exploatam, la maximum, acest prilej ! Aici ma refer, in primul rand, la mai buna mediatizare a evenimentului si la prezentarea lui . Altii stiu sa faca din rahat bici....noi kanci ! Pacat !
  1
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.