Uriah Heep concertează în această seară la Galaţi! Nu rataţi ultima zi a Festivalului „Rock la Dunăre”

Uriah Heep concertează în această seară la Galaţi! Nu rataţi ultima zi a Festivalului „Rock la Dunăre”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Legendara trupă britanică va urca, duminică seară, pe scena de pe Stadionul „Portul Roşu”, în ultima zi a Festivalului Internaţional „Rock la Dunăre”. Tot în această seară, îi veţi putea asculta pe The Mother Night (Ucraina), Diesel, Coffeeshock Company (Austria), Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu „Super-grup”.

Cum cunoscuţii rockeri de la Uriah Heep au colaborat cu Iris în urmă cu câţiva ani, este posibil ca spectatorii să se aştepte şi la surprize din partea celor două superformaţii care vor încheia festivalul. Spectacolul va începe la ora 19,00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17,00. Biletele pot fi cumpărate atât de la casa de bilete a Teatrului Muzical (între 8,30 şi 16,00), cât şi de la intrarea pe stadion. Preţul biletelor este de 21,6 lei şi 10,4 lei cu reducere pentru elevi, studenţi sau grupuri mai mari de 20 de persoane, iar cele de la zona VIP costă 54 de lei pentru o seară.

„Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale şi semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, cuţite, arme, artificii, substanţe periculoase, obiecte contondente. Organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi din afară, având posibilitatea de a le achiziţiona la spectacol”, au anunţat organizatorii.

CITEŞTE ŞI: Oraşul, în FESTIVAL/Trei zile de SPECTACOL cum n-a văzut Galaţiul

 

Citit 1344 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 10:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.