Piromanii și-au făcut de cap toată noaptea! INCENDII PROVOCATE în Galați și Drăgușeni

Piromanii și-au făcut de cap toată noaptea! INCENDII PROVOCATE în Galați și Drăgușeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe incendii au dat de furcă pe tot timpul nopții pompierilor gălățeni, care au fost nevoiți să intervină în forță pentru a limita dezastrele produse de indivizi rău intenționați. De o cursă infernală, pe mai multe străzi în municipiul Galați, au avut parte echipajele sesizate despre faptul că pubelele de gunoi de pe trei artere sunt în flăcări.

”Primul incendiu a fost raportat pe Regiment 11 Sirect, intervenția fiind urmată de alte zece, la pubelele de pe străzile Constructorilor și Anghel Saligny. În urma verificărilor, s-a stabilit că acestea au fost incendiate intenționat”, ne-a declarat mr. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați. Polițiștii au deschis o anchetă penru a-i identifica pe cei care au dat foc.

Tone de nutreț pârjolite la Drăgușeni

Flăcări uriașe au semănat panică în cursul nopții trecute și la Drăgușeni, unde  un gospodar s-a ales cu o pagubă însemnată după ce i-au fost arse câteva tone de furaje. Pompierii militari și cei de la serviciul voluntar comunal au avut de stins focul care a cuprins 1.000 de baloți de lucernă, 150 de baloți de ovăz și o tonă de paie de grâu. Specialiștii ISU au apreciat că pârjolul care a provocat pagube de 13.000 de lei a fost rezultatul unei acțiuni intenționate, motiv pentru care polițiștii au intrat pe fir în scopul lămuririi situației. Intervenția pompierilor a salvat de la dezastru bunuri în valoare de 9.000 de lei. 

Citit 3311 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.