RĂZBUNARE cruntă a unei GĂŞTI DE CARTIER. Mai multe MAŞINI au fost VANDALIZATE

RĂZBUNARE cruntă a unei GĂŞTI DE CARTIER. Mai multe MAŞINI au fost VANDALIZATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Disputele nocturne cu o gaşcă de tineri turbulenţi s-au terminat prost pentru locatarii unui bloc din Galaţi, care s-au trezit cu anvelopele maşinilor tăiate


Necazurile şi insomniile pe care mulţi locatari de la bloc le au din pricina tinerilor care-şi petrec nopţile cu băutură şi scandaluri prin cartiere se pot termina prost, cel puţin sub aspect economic. Cel mai recent caz care confirmă această ipoteză s-a petrecut în Micro 40, unde câţiva indivizi au fost potoliţi de poliţişti după ce au pus pe jar locatarii unui bloc întreg.

"Petrecerea" în parcare a tinerilor i-a scos din sărite pe oamenii care locuiesc în apropiere. Unii, mai îndrăzneţi, au ieşit la ferestre şi le-au strigat scandalagiilor să se potolească, ceea ce nu a făcut decât să aprindă spiritele şi mai tare. Unul dintre tinerii apostrofaţi a pus mâna pe un obiect ascuţit şi a început să taie cauciucurile maşinilor din parcare, sfidându-i pe proprietarii care îndrăzniseră să îi trimită la culcare. Unul dintre cei a căror maşină a fost vandalizată a sunat la poliţie, un echipaj de la Secţia 4 găsind, la faţa locului, maşinile distruse şi pe scandalagiii care nu se dădeau duşi.

"La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliţişti, care a identificat doi tineri, aceştia fiind conduşi la sediul secţiei. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că unul dintre cei doi, în vârstă de 18 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii în contradictoriul cu locatarii blocului respectiv, a înţepat anvelopele de la patru autoturisme parcate în vecinătatea blocului", declară cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi tineri au ajuns la secţie, unde li s-a întocmit dosar penal pentru distrugere. Deocamdată, anchetatorii nu au luat împotriva lor nicio măsură privativă de libertate.

Citit 4365 ori Ultima modificare Marți, 23 Septembrie 2014 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.