VREMEA în următoarele două săptămâni. Ce TEMPERATURI vor fi şi cât va PLOUA în Galaţi

VREMEA în următoarele două săptămâni. Ce TEMPERATURI vor fi şi cât va PLOUA în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 6 - 19 octombrie.

În Galaţi, începutul intervalului de prognoză va fi caracterizat de o vreme în general răcoroasă, chiar rece pe parcursul zilei de 7 octombrie, cu medii ale temperaturilor diurne de 12...17 grade.

După data de 9 octmobrie, valorile termice vor creşte treptat, vremea devenind mai caldă decât în mod obişnuit în luna octombrie, cu 18 la 22 de grade, în medie.

Doar pentru ultimele zile ale perioadei de referinţă se estimează o răcorire a vremii, ce va aduce regimul termic la cote în jurul celor climatologic specifice.

Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile multianuale ale perioadei, mai ridicate între 10 şi 15 octombrie. Media la nivel regional a temperaturilor minime va fi de 7...10 grade.

Va ploua pe spaţii extinse în jurul datei de 7 octombrie, iar ploi slabe vor mai fi posibile în zilele de 14 şi 17 octombrie.

Pentru restul intervalului, probabilitatea de ploaie va fi foarte redusă.

Citit 2081 ori Ultima modificare Luni, 06 Octombrie 2014 15:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.