Alexandru Jula - 55 de ani de carieră

Alexandru Jula - 55 de ani de carieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Îndrăgitul artist gălăţean Alexandru Jula va fi sărbătorit duminică, 24 mai, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard”, de la ora 18.00. Maestrul Jula împlineşte 55 de ani de carieră – unii n-au apucat să împlinească atâţia ani de viaţă! – performanţă pe care colegii artişti au decis să o celebreze în cadrul Festivalului „Leonard”.

Gala „Alexandru Jula şi invitaţii săi” îşi aşteaptă spectatorii cu o ofertă greu de refuzat: „Un spectacol la care sunt invitaţi Mirabela Dauer, Gabi Dorobanţu, Jean Paler, Florin Georgescu, o voce de excepţie, care e un pic uitat şi e mare păcat, Irina Popa câştigătoarea Trofeului Mamaia în 2008, Gabriel Nepotu, o voce superbă”, ne-a declarat Alexandru Jula.

Şi pentru artist, show-ul a fost o surpriză pusă la cale de colegi: „Sincer, eu am uitat că am 55 de ani de activitate, dar ei şi-au adus aminte. Am uitat pentru că am treabă şi mă bucur că încă am treabă”, ne-a mărturisit artistul.

În ediţia de sâmbătă, 23 mai, a cotidianului „Viaţa liberă” vă oferim un interviu în exclusivitate cu maestrul Alexandru Jula.

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.