Un jandarm este cercetat penal în Buzău pentru că a încătuşat doi copii care furau cireşe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un jandarm din Bucureşti s-a ales cu dosar penal pentru că a încătuşat doi minori, care intraseră să fure cireşe dintr-o curte aflată în vecinătatea domiciliului său din municipiul Buzău, transmite corespondentul NewsIn.

Duminică seara, la ora 18.00, Ofiţerul de Serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că un buzoian a sechestrat doi minori în curtea locuinţei sale. Din primele verificări a rezultat că la ora 17.45, doi băieţi, de 9, respectiv 13 ani, ambii din municipiul Buzău, au intrat în curtea unei case unde în prezent nu mai locuieşte nimeni, cu intenţia de a lua cireşe.

Cei doi au fost văzuţi de un vecin în vârstă de 27 de ani, care este angajat ca jandarm în cadrul unei unităţi din Bucureşti, şi care a intrat după ei în curte, i-a prins şi i-a legat unul de celalalt cu o pereche de cătuşe pe care le avea asupra sa, apoi i-a condus în curtea locuinţei sale. La scurt timp, prin zonă a trecut fratele unuia dintre copii, însoţit de un buzoian de 20 de ani, iar băieţii au început să ţipe şi să le ceară ajutorul.

În timp ce fratele îi solicita tânărului de 27 de ani să le dea drumul, minorii au reuşit să fugă şi să îşi scoată de pe mâini perechea de cătuşe. Jandarmul l-a lovit superficial pe tânărul de 20 de ani, în timp ce acesta îi reproşa comportamentul avut faţă de cei doi băieţi şi îi cerea să-i lase liberi. După ce a fost examinat la Spitalul Judeţean Buzău, tânărul de 20 de ani şi-a rezervat dreptul de a depune plângere pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal”, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău.

Citit 487 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.