Patru persoane RĂNITE într-un accident rutier. Una dintre VICTIME a fost dusă la Bucureşti

Patru persoane RĂNITE într-un accident rutier. Una dintre VICTIME a fost dusă la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Mai multe persoane aflate într-o Dacie au ajuns la spital, după ce maşina s-a ciocnit violent cu o dubiţă, la intersecţia Drumului European 581 cu şoseaua care leagă Nicoreştiul de Cosmeşti. S-a întâmplat duminică dimineaţă, din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate.

"Autoturismul condus de un bărbat de 67 de ani se deplasa pe DJ 252, dinspre Nicoreşti spre Cosmeşti. La intersecţia cu DE 581, şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 41 de ani", a precizat insp. Iulian Matei, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

În urma impactului, patru persoane aflate în Dacie s-au ales cu leziuni, una dintre ele fiind transportată de urgenţă la Bucureşti. "Am fost solicitaţi să intervenim la un accident cu patru victime, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 66 şi 77 de ani. Două dintre victime au fost preluate şi transportate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, una la spitalul din Tecuci, iar o a patra, cu un traumatism cranio-cerebral grav, a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la Bucureşti", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Poliţiştii rutieri au deschis un doar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2818 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2015 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.