Program de lucrări la început de august/ Ce străzi şi trotuare repară Ecosal

Program de lucrări la început de august/ Ce străzi şi trotuare repară Ecosal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a făcut public, pe pagina de Facebook, programul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi, pe care Ecosal trebuie să-l  îndeplinească în această săptămână.

Potrivit informării, în perioada 3-7 august, continuă reparaţiile la carosabil pe strada Ştefan cel Mare – între Cimitirul Evreiesc şi Lac Vânatori şi lucrările de frezare şi plombare pe străzile Muzicii şi Poşta Veche (între Aurel Vlaicu şi Basarabiei) şi în cartierul Aurel Vlaicu, zona cuprinsă între Basarabiei - Siderurgiştilor - Doja - General Dragalina.

Frezări şi asfaltări se execută pe DN22 şi strada Henri Coandă, şi se fac plombe pe carosabilul străzii Siderurgiştilor bloc C2 (în dreptul scărilor 5, 6 şi bloc IC scara 3 + cămin de canalizare IC scara 3).

În ceea ce priveşte trotuarele, se lucrează pe strada Lăcătuşilor zona blocurilor R1, R2, R3 şi R4 şi pe strada Zidarilor zona bloc N4 şi la pavaje pe strada Bravilor.

Ecosal are o listă lungă de accidente de teren la care trebuie să intervină: în Micro 21 blocurile: R6 scara 2, D9B scara 2, D10, pe strada Siderurgiştilor bloc IC9 - Şcoala nr. 42, pe bulevardul Dunărea colţ cu Vâlcovici, lângă gura de scurgere, pe trotuarul Falezei Superioare (pista de biciclişti), pe Furnaliştilor colţ cu Oţelarilor şi pe Furnaliştilor zona bloc J3 scara 2. De asemenea, continuă intervenţia la accidentul de teren de pe strada Regiment 11 Siret colţ cu aleea de acces la Orăşelul Copiilor, la accidentele de teren de pe aleile locurilor de joacă, şi la cel de pe aleea dintre blocul A3 şi blocul A4 (zona LMK), şi vor fi ridicate capacele de pe strada Siderurgiştilor, bloc C2 scările 1, 5, 6.

Lucrări finalizate

Serviciul Public Ecosal raportează că au fost finalizate reparaţiile la trotuare în Ţiglina 2, bloc DJ şi pe aleile parcului Ţiglina I, de pe strada Saturn. S-a încheiat şi remedierea accidentelor de teren de trotuarul străzii Eminescu, la nr. 2 şi de pe carosabilul străzii Brăilei, în dreptul fostului Cinema Ţiglina.

Citit 2065 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2015 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.