UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Candy Bar, la Union Jack

„Cele mai îndrăgite piese, interpretate în stilul Candy Bar” răsună în fiecare vineri, de la ora 20,00, la Union Jack. Organizatorii îi invită pe gălăţeni să se relaxeze alături de prieteni, savurând o băutură fină şi muzică de calitate, asigurată de Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tanasaciuc - chitară bas şi Alex Bucătaru - tobe.

Petrecere cu bule, în Union Jack Studio

Distracţia e în toi şi la Union Jack Studio. O petrecere inedită, cu baloane de săpun şi muzică de club, întreţinută de DJ Gabriel, se va desfăşura vineri, 21 august, de la ora 23,00. Accesul este permis doar gălăţenilor cu vârsta de peste 18 ani. Relaxarea de weekend continuă şi sâmbătă, 22 august, alături de DJ Gabriel, care şi-a propus să organizeze cea mai bună petrecere din oraş. La ambele petreceri, intrarea este liberă.

White Sensation, la Divino Galm Club

Publicul gălăţean este aşteptat sâmbătă, de la ora 23,00, la noaptea oamenilor în alb. Divino Glam Club organizează „White Sensation” în ultimele zile ale verii, pentru cei mai energici tineri din oraş. Atmosfera va fi încinsă de inconfundabilii DJ Lerim şi MC Isaia. Dress-codul este obligatoriu alb, iar intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Vara nu se sfârşeşte, în SummerTime Pub

Muzica ce te pune pe jar şi răsună mereu la timpul potrivit poate fi ascultată şi în această zi de vineri, de la ora 23,30, la SummerTime Pub. DJ Fanyo şi-a pregătit un playlist pentru o petrecere incendiară. Intrarea este liberă.

Muzică live, în Daily Pub

După cum ne-au obişnuit deja, cei de la Daily Pub au pregătit, pentru vineri şi sâmbătă, momente unice, întreţinute de compania lui Liviu Stoica. Pentru a încununa frumos acest weekend, în seara de duminică, 23 august, „Hippie and Friends” vor întreţine atmosfera cu muzică de calitate. Intrarea este liberă atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.

DJ Lexx, la butoane, în Place Pub

În fiecare vineri, uşile de la Place Pub sunt deschise pentru toţi petrecăreţii. Şi de această dată, DJ Lexx este prezent pentru toţi gălăţenii pasionaţi de muzică de club. Intrarea este liberă.

Muzică la terasă, în New York Pub

După ce a fost încinsă atmosfera cu glumele lui Bordea, organizatorii de la New York Pub pregătesc noi surprize şi în acest weekend. Vineri, DJ Razz va deschide terasa cu muzică bună, iar sâmbătă, acelaşi DJ organizează petrecerea „Beat the Heat”. Intrarea este gratuită.

Citit 1762 ori Ultima modificare Joi, 20 August 2015 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.