Workshop gratuit de dezvoltare personală: Performanţă prin meditaţie

Workshop gratuit de dezvoltare personală: Performanţă prin meditaţie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Provocările zilnice sunt, de obicei, foarte stresante. Presiunea timpului lasă o amprentă destul de puternică asupra conştiinţei, motiv pentru care nu putem oferi cel mai bun randament. Studiile ştiinţifice au demonstrat că orice om poate ajunge la un nivel înalt de productivitate, doar dacă sunt depăşite blocajele induse de stres.

Una dintre cele mai recomandate metode de relaxare intelectuală este meditaţia. De aceea, echipa Asociaţiei Sahaja Yoga organizează sâmbătă, 22 august, un workshop inedit şi antrenant de dezvoltare personală, intitulat „Meditează! Feel Cool!”

Cine sunt organizatorii

Preocupaţi de performanţa zilnică şi de descoperirea calităţilor şi potenţialului uman, un grup de tineri a descoperit acum câţiva ani o metodă simplă şi eficientă, care-i poate aduce oricărui om mai multă poftă de viaţă şi de muncă. Această metodă se numeşte Sahaja Yoga (în traducere „sahaja” înseamnă spontan, iar „yoga” unire) şi este prezentă în 95 de ţări din lume, iar acum şi la Galaţi. Cei care promit să-i înveţe pe gălăţeni cum să mediteze şi să înglobeze această tehnică în activităţile cotidiene sunt medici, manageri, economişti şi chiar militari.

Ce include programul

Gălăţenii care au decis să participe la workshop vor descoperi ce este meditaţia şi cum se meditează. Cei care sunt mai sceptici vor primi un răspuns şi la întrebarea „la ce ne ajută meditaţia în viaţa de zi cu zi”.

Pentru că oamenii văd, în mare parte, doar elementele de suprafaţă, la acest curs, organizatorii spun că vor învăţa participanţii să descopere şi să se bucure de frumuseţea interioară. Spre final, gălăţenii au şansă să înveţe cum să-şi îmbunătăţească atenţia şi performanţele.

„Când suntem liniştiţi în interior şi calmi, reuşim să vedem situaţia de undeva de deasupra, din perspectiva unei înţelegeri mai profunde a noastre, a situaţiei şi a celor din jur”, susţin organizatorii evenimentului.

Din august până în octombrie

Echipa Asociaţiei Sahaja Yoga spune că aşteaptă un număr cât mai mare de gălăţeni, dornici să discute, să mediteze şi să pună cât mai multe întrebări. Evenimentul este gratuit şi se va desfăşura în fiecare sâmbătă, începând din 22 august şi până pe 24 octombrie. Cursul va dura două ore, de la 11.00 la 13.00, la Sala de Conferinţe „Nicolae Bălcescu” sau la Sala "President", de la Centrul de Afaceri „Dunărea” (fosta cofetărie „Dunărea”).

Citit 1328 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.